De volgende 2 updates

De volgende 2 updates

Tussendoor nog 2 koi aanbieden die rondzwemmen in de binnenvijver op dit ogenblik. Het zijn wel zware dagen tijdens de verbouwingswerken, ik zal een paar toto's bijvoegen zodat je kan zien hoe de situatie op dit ogenblik is.

Maar laten we eerst nog eens 2 koi updaten. De eerste is een kohaku van Matsue waar ik al veel mee geleurd heb, maar die maar geen eigenaar kan vinden, ondanks zijn exentriek voorkomen. Het is een kohaku met bijzonder gave huidkwaliteit, bijzonder diep en sterk beni en met een gezegende lengte van 63 cm.

In principe alles wat de koiliefhebber die niet de hoogste eisen wil zou kunnen behagen.Met de hoogste eisen bedoel ik dan dat het geen Grand Champion kan worden. Niet vergeten dat er maar 1 Grand Champion kan zijn en dat er duizenden zijn die het nooit zullen worden.

Neen het is een hele aangename kohaku waar ik altijd met plezier van heb genoten en die het verdient om een goede plaats te krijgen, liefst in een vijver minimum 25-30 kuub. Ik zet hieronder de gegevens, en als je interesse hebt, doe me een voorstel.

Kohaku Matsue 2111008, the movie
Vraagprijs: overeen te komen
Hier vind je de volledige informatie

De tweede die ik vandaag voorstel is een sanke van Momotaro die oh zo veranderlijk is. Op dit moment is ze weer sumi bij aan het maken, en dit ondanks het feit dat ze een paar maanden geleden bijna volledig sumiloos was bij wijze van spreken.

Ik kan helaas het filmpje niet meer tonen toen ik ze niet meer herkende nadat ze prachtige Atarashi Sumi-plakkaten had ontwikkeld. Het was onvoorstelbaar mooi totdat ze er de brui aangaf en het sumi volledig verdween. 

Ondertussen is het sumi weer volop aan het verschijnen, ik ben benieuwd in hoeverre  het nu weer gaat ontwikkelen. Zowel de huidkwaliteit als alle andere mag er zeker zijn en hopelijk vinden we een geschikte vijver voor haar. 

Sanke Momotaro 2111009, the movie
Vraagprijs: overeen te komen
Hier vind je de volledige informatie

Alle klinkers van rond de vijvers heb ik eruit gehaald en hebben we opnieuw gelegd, zodat er toch nog een zucht van Interkoi overblijft. Het einde is nu in zicht. Bekijk het filmpje.

4
5
7
6
3
4
5
4

Meer afbeeldingen

De volgende 2 updates: afbeelding 1
De volgende 2 updates: afbeelding 2
De volgende 2 updates: afbeelding 3
De volgende 2 updates: afbeelding 4
De volgende 2 updates: afbeelding 5
De volgende 2 updates: afbeelding 6
De volgende 2 updates: afbeelding 7
De volgende 2 updates: afbeelding 8
De volgende 2 updates: afbeelding 9

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

Denk dat deze koi,s voor de meesten onder ons een aanwinst voor de vijver zouden zijn .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml