Deze is 42 cm

Deze is 42 cm

Je kan het horen als iemand tevreden is. Het blijkt ook uit zijn reactie en vragen die hij stelt omtrent de koi, in dit geval enkele tosai van Momotaro die Beereke enige tijd geleden aankocht.

Altijd mooi om eerste een filmpje van aankoop te laten zien.

Zijn commentaar: ”en blinken dat ze doen, zou dit kunnen doordat ik iedere dag klei geef, (breeders secret) . Hier is het filmpje van nu gemaakt door Beereke.

Mooi als je deze antwoorden krijgt. Ik kan alleen maar bevestigen dat ze blinken omdat je iedere dag klei geeft. Ik geef ook iedere dag klei, en ik probeer het regelmatig door te geven aan de mensen. Of men luistert is nog een andere zaak !

Vorige week heb ik nog ettelijke zakken klei van 5 kg gratis gegeven bij de aankoop van 10 kg probites, zodat ik nu zonder zit. Ik verwijs ook naar de nieuwsitems waar ik regelmatig naar klei verwijs.

Klei bevat mineralen, en ik geef de raad aan de mensen om iedere dag een soeplepel klei op te lossen in water en dit in de vijver te doen. Of men dit doet is nog een vraagteken, dus het zou fijn zijn als men dit zou kunnen meedelen. Trouwens een zak van 5 kg klei kost momenteel 34 euro, en daar kan je niet voor sukkelen….

Beereke kocht niet alleen deze tosai showa, maar ook nog een andere, namelijk showa 1702014. De eerste showa kwam uit de selectie van april, deze komt uit mijn selectie van februari, en ze behoren tot de interessante showa van Momotaro, toch het sterkste punt van Momotaro, de showa...

Ik weet uit ervaring dat deze koi eigenlijk zonder problemen de 70 cm halen, en dan wil ik het nog niet hebben over deze showa die boven de 70 cm gaan ! Alles is een kwestie van tijd en geduld, en geduld.... ???

Toeval of niet, maar gisteren heb ik er ook nog enkele overblijvende van deze serie gefilmd omdat ik wou zien of er iets tussenzat voor de show in Arcen, maar ze zijn nog wat te jong zie ik. Het heeft geen nut om koi mee naar de show te nemen die nog moeten gevormd worden in de toekomst.

Dit is er ook eentje uit de april serie. 1704008 is zijn codenummer, met andere woorden is hij aangekocht in april van dit jaar.

dit is nog een overblijver van de maart serie. 1703081 is de code, en dit wil zeggen dat ik deze aankocht in maart van dit jaar. Deze zou misschien wel geschikt zijn voor de show.

evenals deze. 1703077, is de code, en hier heb ik een zwak voor. Het zijn showa die ik graag zie, omdat ik er een toekomst in proef die interessant zou kunnen zijn. In ieder geval niet geschikt voor de show op dit moment.

Er zijn veel van deze tosai al verkocht, en dit zijn maar een paar van de overblijvende tosai showa van dit jaar. Zoals je ziet zwemt er nog gaaf spul genoeg rond, en het voordeel is dat ze niet verslechteren…integendeel….en bovendien....vergeet niet dat het dartsspel je nog de nodige korting kan verschaffen !

Oud artikel over klei.

Bestel hier de enige echte breeders secret klei

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137