Dit zou wel eens een grote kunnen worden

Dit zou wel eens een grote kunnen worden

Tijd om even stil te staan bij deze nisai showa van Momotaro.

De vissen van de show zijn uitgerust, nog even controleren op eventuele problemen, en ze zijn weer klaar om verder te evolueren. Even een afstrijkje genomen en de koi gevoeld en bekeken, en goed bevonden.

Deze Mako Showa is er toch eentje om in je achterhoofd te bewaren. Op de foto zie je nog niet het mooie diepe sumi dat zich nu begint te ontwikkelen, maar het filmpje legt al wat van haar verborgen krachten bloot. Wat een intensiteit straalt uit deze showa, het is juist een gloeilamp die je aanknipt en begint te stralen als je deze showa boven de waterlijn brengt. De kandijkleurige kop bevestigt enkel het vermoeden dat de koi nog veel in petto heeft

Met haar 60 cm zeker niet de kleinste, en het brede en hoge staartstuk verraad dat ze serieuze groeipotentie heeft. Tel daar nog het lange hoofd, de plaatsing van de vinnen en de rugvin ondersteund door de fraaie backbone, en je ziet onmiddellijk wat voor vlees je in de kuip hebt.

Heel speciaal vind ik persoonlijk, het toch wel speciale patroon met een duidelijk onderscheid van de drie kleuren die elkaar volledig in evenwicht houden, en waarvan geen enkele kleur de andere schade berokkent.

De foto is nog van tijdens de aankoop op de veiling, maar het filmpje verraad een spannende toekomst. Mensen die een 80+ showa zoeken met de uitstraling van een sanke, maar met de kracht van een showa moeten het korte filmpje maar eens enkele malen bekijken.

Kan men hier spreken van een kindai showa ? Misschien nog iets te weinig wit, maar ver van de 50% shiroji zal het niet blijven. Voor mij mag ze het predikaat kindai showa krijgen....ze is één van mijn vele lievelingen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240