Doe een bod

Doe een bod

Ik zal het grote probleem nog maar eens aanhalen, namelijk de overblijvende koi. Ik heb een nieuw onderdeel bedacht, dat ik vanaf woensdag morgen of donderdag morgen zal activeren, je zult het wel zien verschijnen.

Mijn zoon is er nog aan het werken om het klaar te maken voor gebruik. In de stille maanden zal ik een knop toevoegen onder het detail van de koi, namelijk ‘DOE EEN BOD’

Koi die in de vergetelheid geraakt zijn, koi die niet goed geacht worden zouden ook een bestemming moeten krijgen. Ik probeer hier telkens een oplossing voor te vinden, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wat ga ik nu weer eens proberen ? Ik maak een knop bij met de tekst DOE EEN BOD en daaronder komen telkens een X-aantal koi te staan die geen koper hebben gevonden. Ik ga er niet  over zeveren, want ze zijn sowieso niet slecht, geloof me. Ik wil zelfs telkens een nieuw filmpje maken op verzoek indien nodig.

Als je naar de detailpagina gaat krijg je alle info van de koi te zien, inclusief zijn heel levensverhaal. Ik heb niet veel oude koi.  Een klein overzicht van het bestaande bestand:

2016: 1 koi
2017: 2 koi
2018: 10 koi
2019: 13 koi
2020: 142 koi

En zo ken je ook het volledige bestand dat nog niet verkocht is. Zeker niet om van te wenen, maar toch om er werk van te maken. Ik ben bereid om veel water bij de wijn te doen, en stel voor dat je op de doodsknop drukt van ‘doe een bod’. Je zult een scherm krijgen waarop je een bod mag maken.

Ik sta open voor ieder menselijk bod. Ik ga ze niet weggeven want dan kan ik andere mogelijkheden beter benutten. In Arendonk zijn heel veel vijvers in regio Rode Del, en die mensen willen wel geen geld geven voor een koi, maar om ze te komen ophalen hebben ze zeker geen problemen. Een oplossing die ik liever niet toepas.

De Rode Del is gelegen op de terreinen van een vroegere dynamietfabriek ("Societé Poudreries d'Arendonck"), daar gevestigd van 1872 tot 1964. Na sluiting werd op een deel van de terreinen Ravago gebouwd. Een ander deel van de gronden werd verkocht voor weekendhuisjes. 

Hier bevinden zich veel privé vijvers, maar dit zijn niet echt mijn klanten. Daarom dat een klik op de knop ‘doe een bod’, een veel gezonder alternatief is voor de koi Er zitten zeker koi tussen die meer dan de moeite waard zijn, en waar ik een goed thuis voor wil vinden.

Ik zal ook op ieder bod een gepast antwoord geven met een beetje uitleg. Op stomme biedingen zal ik een standaard antwoord formuleren. Voor mij is het een uitlaatklep om zoveel mogelijk koi een degelijke thuis te vinden, niet meer niet minder, en als ik er geld op moet verliezen, dan zal het eventjes slikken zijn. Je begrijpt wel dat dit niet op de nieuw verworven koi zal zijn, maar af en toe wil ik er toch wel een specialleke tussen zetten, dus goed opletten is de boodschap.

 

Meer afbeeldingen

Doe een bod: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml