Doeken voor de schaduw

Doeken voor de schaduw

Koi kunnen verbranden, inderdaad. Reeds jaren gebruik ik winddoeken of doeken die de koi beschermen tegen de zon.

Ieder jaar krijg ik op de valreep vragen over deze doeken en of ik die kan bestellen, maar gewoonlijk is dat enkel als de zon de kop opsteekt, en dit is dan gewoonlijk tegen het bouwverlof.

Ik zal nog eenmaal de nodige informatie hier in het nieuws zetten, en als er mensen zijn die graag een schaduwdoek hebben, of er één in de toekomst willen voorzien, dan kan dit.

Het gaat over dezelfde doeken die ik gebruik boven de vijvers, langs de vijvers, boven de filters of over het zwembad. Ze worden op maat gemaakt, en mogen vierkant, rond, driehoeking zijn, de vorm maakt niet uit, ze worden gemaakt naar wens. Het bestaat uit gaasdoek van 295 g/m² en de naad en de zomen worden gelast, zodat ze stevig gerand zijn.

Er worden meestal ringen in voorzien, waarvan de afstand door jou kunnen bepaald worden. Er zijn 4 kleuren te verkrijgen, (zie foto), met name zwart - grijs - blauw - groen. Ze zijn oersterk en uiterst functioneel.

Op dit ogenblik neemt de firma geen bestellingen meer aan, vermits ze binnenkort op verlof gaan. Op 10 augustus kunnen er echter nieuwe bestellingen gemaakt worden.

Meestal bestellen de mensen de gaasdoeken te laat, en vooral als de zon begint te schijnen komen de eerste aanvragen. Daarom één goede raad. Wil je een schaduw- of gaasdoek over je vijver of ergens anders, bestel ze tijdig.

Op de bijhorende foto's laat ik al verschillende toepassingen zien die mogelijk zijn.

Dan nog een bijkomende

Ieder jaar als het warm wordt krijg ik ook weer de vraag voor de stromingspompen die ik gebruik, ofwel voor stroming, ofwel voor zuurstof in het water te pompen. Ik wil die echter niet gaan bestellen om ze nadien aan mijn voorraad toe te voegen. Ik bestel die enkel als ik ze per 5 kan bestellen.

Ik doe er nogmaals een foto van bij, en ik ga vandaag een aanvraag voor de prijs doen. Als ik 5 mensen samenkrijg die er één willen bestellen, dan wil ik dat graag doen, want ik weet hoe nuttig ze zijn.

Dus heb je interesse, stuur me een mail en ik zal je verder informeren als ik de prijs binnen heb. Hier trouwens nog een filmpje over deze pomp.

Meer afbeeldingen

Doeken voor de schaduw: afbeelding 1
Doeken voor de schaduw: afbeelding 2
Doeken voor de schaduw: afbeelding 3
Doeken voor de schaduw: afbeelding 4
Doeken voor de schaduw: afbeelding 5
Doeken voor de schaduw: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240