Doel bereikt

Doel bereikt

Totaal niet verwacht, maar toch gelukt. Alle koi van Pierre hebben een nieuwe thuis gevonden. Ik had er een hard hoofd in maar opdracht geslaagd en daarmee is de kous af.

Gisteren werd de laatste showa geleverd door Pierre. Hij liet zich niet vangen vorige week. Oorzaak, het groene water en een slimme koi die zich niet liet betrappen. Daarom werd de vijver voor 50% geledigd en toen was het een koud kunstje om de koi te pakken te krijgen.

Ze hebben trouwens allen een eerbare vijver gevonden, en dat stemt zowel mij als Pierre gelukkig. Vandaag worden de laatste 2 opgehaald en zullen ze het pand verlaten. Ik weet dat er door mensen kritiek zal worden gegeven, of dat ze opmerkingen hebben, maar dat zal me worst wezen.

Als mensen goed zijn voor Interkoi, moet ik proberen zo goed mogelijk terug te zijn. Als de omstandigheden zich voordoen om mee te helpen in de verkoop van hun bestand, dan is het mijn morele plicht om dit te doen, zelfs als het kapitaalverlies inhoud.

Ik ga er nogmaals bij vermelden dat ik dit niet voor iedereen kan doen. De koi moeten over een bepaalde kwaliteit beschikken, door mij zijn aangekocht zodat ik de achtergrond ken, en ze mogen niet aan zotte prijzen verkocht worden.

Het doel heiligt de middelen, en ik ben blij om de mensen geholpen te hebben die de koi wilden verkopen, en de mensen die een koi gekocht hebben. Ze hebben ook alle mogelijke informatie gekregen over de koi, waarvan het gevoel van eerlijkheid en transparantie van doorslaggevende aard is.

Ondanks het feit dat ik helemaal geen vertrouwen had in de eventuele verkoop, kan ik nu weer zeggen dat mijn inspanningen beloond werden. Eén voordeel hebben we wel. En wat is dat dan ?

We kunnen weer wat leven in de brouwerij brengen, want de tijden staan niet gericht op interessante meldingen en het is zoeken naar info over nieuwsitems. Ik ben dan ook blij dat ik af en toe een bericht binnen krijg over vijvers, vijverbewoners en ontwikkelingen, zoals de info van Peter.

De nuchterheid van Peterken wordt door hem als volgt verwoord: Ja. . Je hebt zeer goede koi Luc en deze zijn van het midden segment.! De tosai doen het ook goed. Meer dan genoeg koi. Maar deze geef ik nie weg. Gewoon prachtig....Da vind ik toch.

De woorden worden ondersteund door een filmpje van zijn koi. 

Misschien helpt een oproep aan diegenen die nog nooit in het nieuws geweest zijn, om ook eens een filmpje en foto's op te sturen van hun vijver met koi en de entourage van het geheel. Mensen zien dit graag, en ik verwerk het graag in een nieuwsitem.

 

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

Johan D

555


rik

555


Jack

555


Kristof_d

555


Johan

555


Wim DW

555


Peter De Clercq

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml