Een bijzonder gelukkig nieuwjaar

Een bijzonder gelukkig nieuwjaar

Ik hoop dat iedereen het eindejaar goed heeft doorstaan, en dat we weer kunnen bouwen aan een verstandig nieuw jaar….2016.

Het vuurwerk was verboden, maar ik geloof dat ik nooit zoveel geknal heb gehoord dan dit jaar. Zelf heb ik de avond doorgebracht met familieleden, en voor eens heb ik eens geen foto's gemaakt, het zal je overkomen.

Toch heb ik het jaar nog mogen afsluiten met het bezoek van trouwe klanten die op de valreep nog een koi wilden aankopen.

De favorieten die pasten in hun budget werden allemaal even in de bowl gezet, te beginnen met deze 3 kohaku uit de opensales van Sakai. Een trio dat er goed mag zijn, allen rond de 60 cm met hun goede en hun minder goede trekjes.

Als snel werd er echter overgegaan naar impossante Momotaro serie die blijkbaar toch de juiste snaren weten te beroeren.

Na deze nisai gezien te hebben werd er toch nog eens goed gekeken naar de koi die op de lijst van de mindere goden staan, maar is dat ook zo ? De sanke van yamamatsu blijft ondanks haar kwaaltjes een aantrekkelijke koi die eigenlijk iedereen kan blijven boeien.

En heel lang werd er getwijfeld aan deze gespikkelde sanke die vermoedelijk binnenkort in de ondankbare interkoi outlet zal aangeboden worden.

"Ik wil deze" zei Naomi op gebiedende wijze, maar het mocht niet baten ditmaal. Ondanks haar doordringende ogenrepliek richting Pascal, ging hij ditmaal niet overstag en bleef hij bij een andere keuze. Het was trouwens zijn verjaardagsgeschenk, en dat gaf ditmaal de doorslag.

Ik hou echt van deze koi en wens hem echt een goede vijver toe. Spikkels hebben nooit bijgedragen tot succes, ik heb het nu al te dikwijls meegemaakt, dus ik zal me er niet meer aan vergrijpen als het kan. Toch blijf ik deze 75 cm krachtbundel een warm hart toedragen.

Ik weet nog niet wat ik er mee ga doen, want het is niet alleen een brok energie die je in de bowl ziet zwemmen, het is bovendien nog een geweldig karakter, en dat speelt ook een rol. Tenslotte viel de keuze op deze Momotaro en neem ze dit maar eens kwalijk !

Ik wil nog van de gelegenheid gebruik maken om te zeggen dat ik morgen gewoon open ben van 11.00 tot 16.00 uur en dat iedereen zoals altijd welkom is. Laat ons 2015 vlug vergeten, niet omdat we het zo slecht hebben gehad, maar omdat er teveel mensen zijn die het slecht willen maken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240