Een gouden raad

Een gouden raad

Als je interesse hebt om een kohaku van Taniguchi een seizoen in de mudpond te laten, aarzel dan niet om me te contacteren.

De tijdslimiet is beperkt, want de vissen moeten klaargemaakt worden voor verscheping. Het zijn allen zeer goede koi, en denk niet dat ze niet goed zijn omdat ze zo goedkoop zijn, integendeel....

Het is een geschenk van Taniguchi San voor mijn trouwe afnames. De koi hebben de codenummer 1302031 tot en met 1302050. De koi zijn niet gesext, m.a.w er is een kans van 50% dat je een vrouwtje hebt, en indien niet, is het ook niet erg...

In dit geval zou ik van de gelegenheid gebruik maken om er van te profiteren. De voorgaande jaren was een succes, en de koi die ik nu gekozen heb, zullen zeker voldoen aan je verwachtingen.

Wat betreft gisteren, heb ik nog een aantal films voor je. Ik zal ze nu laten zien. Internet was gisteren zo zwak dat het te lang duurde om ze up te loaden.

Impressie van de veiling van Momotaro. Als je dit filmpje hebt gezien, heb je ook de duurste koi van de dag gezien. Zoek het voor jezelf maar even uit en zet de minuten en seconden maar in de reacties, ik zal wel kijken of je gelijk hebt achteraf.

Dit is de koi die door Narita werd aangekocht. Ik wil hierbij toch even vermelden dat dit niet de duurste koi van de veiling was. De mannelijke tosai showa is ook naar Narita gegaan. Ik wou nog tegenbieden, maar heb wijselijk mijn bordje naar beneden gehouden. Achteraf had ik er toch spijt van.

Dan rest er mij nog even te melden dat ik morgenvroeg mijn reis huiswaarts aanvat. Ik zal morgenavond laat thuiszijn, en zal zaterdag gewoon open doen. Ik moet mijn koi toch allemaal controleren, en ik kan dan evengoed openhouden.

Schrijf in je agenda de volgende twee items:

Inschrijven voor de opensales opendeurdag in Japanse stijl.

De tosai van Tanigushi eens goed bekijken om er eentje, of waarom niet meer, een verblijf in de mudpond te geven.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240