Speciale promotie ter ere japanreis

Speciale promotie ter ere japanreis

Af en toe moet je iets speciaals bedenken om actueel te blijven. Plotseling krijg ik een ingeving, en gewoonlijk doe ik dit dan.

Ik weet dat ik er soms spijt van krijg, maar soms pakt dit goed uit. De ingeving die ik hier stande pede heb gekregen terwijl ik het nieuwsitem aan het voorbereiden ben, is in mijn ogen een superaanbieding die sommigen onder jullie plezier zullen doen.

Nu zul je je wel afvragen wat de aanbieding is vermoedlijk ?

Ik ga één van de geweldige nisai die ik aangekocht heb tijdens mijn japanreis aanbieden tegen de prijs dat hij normaal moet kosten. Het zal de sandan kohaku KO-V13-0219 worden. Hij komt iedere dag vooraan de pagina te staan op de eerste plaats. Ik heb deze koi genomen omdat ze normaal iedereen aanspreekt en bevalt.

Bekijk het filmpje. Nog even vermelden dat al deze nisai koi grootgebracht werden zonder toevoeging van kleurvoer. De moeder is de 100 cm metende kohaku uit de Mako bloedlijn, met de naam New Mako.

Iedere dag op een niet te bepalen tijdstip zal deze koi 50 euro goedkoper worden en dit gedurende minstens 30 dagen. Met andere woorden zal ze 1500 euro goedkoper kunnen worden, dan de beginprijs van 2950 euro, de waarde van deze koi op dit moment.

Diegene die me het eerst contacteert, en de koopt rondmaakt, krijgt de sandan kohaku tegen de prijs die er op dat moment geldig is. De bodemprijs kan dus zakken tot 1450 euro, een lachertje en tevens een dikke verliespost voor Interkoi.

Er zullen misschien mensen zijn die op de loer liggen om deze koi te kopen tegen de minimumprijs, maar misschien zijn er ook mensen die voldoende geld willen geven voor een koi van deze kwaliteit. Het is in ieder geval zo dat deze koi meer dan zijn geld waard is, en met de respectable maat van 61 cm tot grote dingen in staat is.

Ik ben benieuwd of ik sommige harten sneller kan laten slaan. Ik ben ondertussen terug thuis, en zal vandaag open zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Meer afbeeldingen

Speciale promotie ter ere japanreis: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240