Een hectische dag

Een hectische dag

Het was vandaag een heel stuk drukker dan gisteren. Er werden nog 200 koi aangeboden, en het was alles of niets.

Ik heb ditmaal wat risico genomen door echt goede vissen aan te kopen, en dat laat zich gevoelen in je portemonnee. Persoonlijk vond ik het dan ook fantastische koi en moest ik ervan profiteren.

Misschien heb ik een fout gemaakt door de lat zo hoog te leggen, we zullen wel zien. Het was niet alleen hectisch maar ook een zware dag.

Ik heb de prijzen zo democratisch mogelijk proberen te houden, maar ik denk dat zich een unieke kans voordoet om een aantal bloedmooie koi aan te schaffen. Let vooral op de geboortedatum, want sommigen zijn wel bijzonder groot.

Ik ga het nieuwsitem ook wat kort houden, want het kruipt niet in je kleren. Ik heb de Smart Phone in ieder geval bij mijn bed liggen en zal je nog zo lang mogelijk proberen te informeren als er vragen zijn.

Je hebt voorlopig genoeg moois om naar te kijken en hier nog een overzicht van de koi.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240