Een hectische zaterdag

Een hectische zaterdag

Het belooft een hectische zaterdag te worden. Niet alleen worden de koi afgevangen uit onze groene vijver, ook is het de laatste zaterdag dat ik voorlopig open ben, en komen de meesten hun bestellingen ophalen.

Pas op zaterdag 21 oktober zal ik terug aanwezig zijn, maar uiteraard kunnen jullie alles opvolgen via de website. Ik verwacht zaterdag dus een heleboel mensen en daarom even wat informatie.

De bedoeling is dat ik met Ben de vijver al zal leegmaken en alle 26 koi in een vat zetten naast de vijver. Ik wil op tijd beginnen, dus wil ik dat werkje al gedaan hebben tegen 11 uur.

Ik weet dat er formidabele koi tussen zitten die echt de moeite waard zijn om te bekijken, maar laat dit een verrassing blijven. We zullen alle koi één voor één in een blauwe bowl zetten.

We gaan er zelf niet te veel over zeggen, tenzij er vragen gesteld worden. Ben zal deze vragen in alle eerlijkheid te beantwoorden, en wie Ben kent weet dat hij niet kan liegen. Ik zal de nodige foto's en filmpjes maken en uiteraard voor manusje van alles spelen...

Moesten er mensen zijn die een koi willen aankopen, dan zou ik dat als verstandig beschouwen, maar dat laat ik in het midden. Alle bijhorende certificaten zullen opgehangen worden met de bijhorende prijzen, zodat je alle informatie van de koi kunt bekijken.

Het zijn helaas niet de goedkoopste koi, en misschien heb ik de lat soms te hoog gelegd, maar ik beloof je dat ze de moeite waard zullen ziin.

De koi die door ons uitgekozen worden om hun verblijf tijdens de winter verder te zetten in de opgroei zullen teruggezet worden in de vijver waar ze vandaan kwamen om de dag erop vervoerd te worden.

De koi die in Arendonk blijven of eventueel aangekocht worden zullen verhuisd worden naar een andere vijver of meegaan naar huis. Uiteraard hoop ik dat er verkopen zullen plaatsvinden.

Door de drukte zal ik helaas niet in de gelegenheid zijn om voor de nodige drankjes te zorgen. Ofwel biedt zich iemand aan om de drankjes te verzorgen ofwel wordt het self-service….

Het weer zal niet optimaal zijn, maar blijkbaar ook niet slecht. Ik zal proberen om aan iedereen de gelegenheid te geven om de koi goed te laten bekijken.

Voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om zaterdag te komen om hun goederen op te halen…door de week kan je altijd een afspraak maken. Mag ik ook de mensen verzoeken die een koi uit de opgroei hebben aangekocht om deze op te komen halen.

Tot zaterdag….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240