Een heel gepuzzel

Een heel gepuzzel

Ik ben er zoet mee, het is een heel gepuzzel en ze maken het me niet makkelijk in Japan. Ik ben bang dat ik deze keer de strijd zal moeten verliezen. De regel geld bij Momotaro dat de koi die niet boven een bepaalde prijsklasse zitten ook niet mogen blijven en moeten verscheept worden. Probleem die aankoopprijs ligt te hoog in mijn ogen.

Ik ga me proberen te verdedigen tot het einde, maar ben bang dat ik dit keer mijn slag niet thuis zal halen. Reden te meer om er vanaf volgend jaar strenger zelf op toe te kijken. Ik had nochtans mijn huiswerk gedaan gisteren, maar ben nu toch bang dat ik niet klaar krijg wat ik voorgesteld heb, dus ik moet  nog even alles afwachten.

Alle koi van Momotaro zijn boven water en die updates hebben ook alle klanten gekregen. Ik heb een lijst opgesteld van koi die gaan binnenkomen, maar weet momenteel niet of ik het zo kan houden of niet. De foto's geeft een overzicht van het resultaat zoals het er nu voorstaat, maar of ik het zo geregeld krijg weet ik niet ! Dus de foto's even met de nodige voorzichtigheid bekijken, want ik weet niet of ik alles zo kan geregeld krijgen.

Van de Sakai heb ik enkel nog maar informatie gekregen over de benigoi. Het was een heel geharrewar, maar uiteindelijk heb ik de juiste foto bij het juiste filmpje gekregen. Dat het een moeilijke zaak is om 3 soortgelijke koi aan te kopen is onderdeel van een nieuwe leerschool, namelijk...dat ik het nooit meer zo zal doen !

tancho showaOndertussen kwam er wel goed nieuws uit Japan van de ZNA show ! De tancho showa behaalde een prachtige eerste prijs, de kohaku helaas geen prijs ! Als dit niet mooi is....Hier kan je alleen maar heel blij mee zijn, vooral Nico, de eigenaar was in zijn nopjes.

De volgende updates ben ik je nog schuldig, en die mogen er volgens mij best zijn. De eerste die ik laat zien is niet van de minste. Kwalitatief niet het topje van de ijsberg misschien, maar indrukwekkend in ieder geval. Het is voor die mensen die bijzonder grote koi willen, dit is hun kans.

Sanke SA-V20-11186 is een monster van jewelste. Alleen het transport is al een kapitaal. Nu 63 maanden of gosai, maar wel 88 cm, een spierbundel eerste klas. Ik ben bijzonder benieuwd naar deze als ze aankomt. Normaal had deze in het voorjaar hier moeten zijn, maar het beest was uit de bowl gesprongen en was beschadigd. Daarom heeft Daisuke deze een jaar extra in de mudpond gelaten zonder vergoeding, maar nu komt de sanke af !

Ik denk dat er veel mensen zullen kwijlen als ze de volgende 2 koi in het filmpje zullen zien. Je zult voor minder kwijled. deze kawarigoi SM-V20-12196 werd zomaar eventjes 79 cm gemeten, en kijk naar die uitstraling.

Hetzelfde kan gezegd worden van de ginrin shiro muj SM-V20-12197i. Deze werd maar liefst 75 cm gemeten. Deze kocht ik als ik me niet vergis op de veiling uit het zuiden begin dit jaar. En dan te bedenken dat beiden nog maar yonsai zijn, wat moet dat worden....

Nog even melden dat ik vandaag in het miezerige weer dat voorspeld wordt aanwezig zal zijn van 11.00 tot 14.00 uur. en morgen van 10.00 tot 12.00 uur; De koffie staat altijd klaar.

Ondertussen heb ik een filmpje gevonden over de ZNA
met een overzicht van redelijk wat koi.

Op 32 min. 32 sec zie je de kohaku van Christof rondzwemmen.

Meer afbeeldingen

Een heel gepuzzel: afbeelding 1
Een heel gepuzzel: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Wiechert

555


Jack

555


Wim DW

555


Polleke

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml