Een laatste poging

Een laatste poging

Het is geen taak voor interkoi om filterinstallaties te verkopen. Het is niet mijn ding en normaal hou ik me er niet mee bezig…ik verkoop enkel koi en probites.

Door omstandigheden en om klanten te helpen had ik mij vorig jaar echter geëngageerd om de koi van Patrick en zijn filterinstallatie toch proberen te verkopen omdat ik dat beloofd had.

Wat betreft de koi, dat was een onverwacht succes. Buiten 2 koi die nu nog in mijn aanbiedingen staan werden alle jumbo koi op korte tijd verkocht, een grandioos succes en de meeste klanten zijn er ook bijzonder blij mee.

De koi die er nu nog zitten en nog te koop zijn, zijn de meesterlijke asagi met een perfect afgelijnde schubrand die zijn weerga niet kent, en de glinsterende ginrin kohaku die haar glinstering niet kan verbergen.

Beide koi zijn nog steeds blikvangers en zoeken nog een goede opvang. Naast deze 2 koi werd ook nog de luxueuze uitvoering van zijn filterinstallatie aangeboden en bij mij neergezet.

Ondanks het feit dat ik verschillende keer herhaalde dat ik dit niet kon verkopen omdat het mijn ding niet is, stelde Patrick het toch op prijs als ik de filterinstallatie bij Interkoi presenteerde om alsnog een poging te wagen.

Het zou zonde zijn moest ik niet 1 persoon vinden die geen interesse zou hebben in deze prachtinstallatie. Helaas is het tot op de dag van heden niet gelukt, daarom nog een ultieme poging.

Indien er ook maar 1 persoon kijkt die eventueel interesse heeft om deze installatie te kopen, bestaande uit een professionele trommelfilter en een biologische kamer, gelieve dan met mij contact op te nemen, zodat deze degelijke filterinstallatie eindelijk zijn verdiende plaats kan krijgen.

Er zijn voldoende mensen die een vijver willen bouwen die dit als een godsgeschenk zouden moeten zien. Alle foto’s en een technische tekening zijn beschikbaar.

Daarnaast wil ik nog even vertellen dat ik vandaag met Ben de tosai uit opgroei 1 ga ophalen en de koi ga indelen. De koi die geselecteerd zijn om verder door te groeien vertrekken naar opgroei 1 en de koi die overblijven, alsook de koi die nog niet verkocht zijn vertrekken naar Arendonk.

Op zaterdag 6 april zullen de overige koi aangeboden worden door middel van een Lucky Draw, tenzij er niet voldoende animo is. Volgende week zal ik alle koi die overblijven filmen en presenteren.

Ondertussen heb ik gisteren een filmpje gemaakt van mijn vijvers, iets wat ik altijd graag doe. De zon begint zich af en toe te laten zien, ik denk dat het koivirus stilaan weer de overhand krijgt.

Ondertussen is het stilaan tijd om de koi te komen ophalen. Doe dit aub even vooraf doorgeven zodat ik alles in gereedheid kan brengen. Altijd makkelijker….

Oh ja...Dit vond ik een mooie. Toen was geluk nog heel gewoon...

Meer afbeeldingen

 Een laatste poging: afbeelding 1
 Een laatste poging: afbeelding 2
 Een laatste poging: afbeelding 3
 Een laatste poging: afbeelding 4
 Een laatste poging: afbeelding 5
 Een laatste poging: afbeelding 6
 Een laatste poging: afbeelding 7
 Een laatste poging: afbeelding 8
 Een laatste poging: afbeelding 9
 Een laatste poging: afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240