Een onmogelijke opgave

Een onmogelijke opgave

Ik noteer 10 december. Dan is het een evenement dat zijn weerga niet zal kennen in Japan en kan beschouwd worden als uniek.

De R-Collectie van Narita zal dan voorgesteld worden. Om het even kort te omschrijven zijn het de beste koi die Narita kan vinden die dan te koop worden aangeboden.

Ik heb de koi stuk voor stuk goed bekeken en bestudeerd. Het eerste wat jullie zal verbazen zijn de exorbitante prijzen die je haren te berge doen rijzen.

Ik begrijp het volkomen, en kan niet anders dan volledig akkoord gaan met jullie gedachtegang, maar het is een wereld van vraag en aanbod, en het is de vraag die uiteindelijk de prijs bepaald.

Zoals bovenaan in de titel voorspeld zal het een onmogelijke opgave worden om één van deze koi te verkopen of zelf aan te kopen, maar één ding is zeker….ik zal bijzonder goede en mooie koi zien.

Nu zal één van jullie argumenten zijn dat het enkel foto’s zijn die je te zien krijg, maar ik garandeer je dat de kwaliteit van de koi er ook niet om zullen liegen.

Over het algemeen is de werkelijkheid nog mooier dan de gemanipuleerde fotosessie die je te zien krijgt. Het oog van Narita is ongekend en geloof me, de kwaliteit van de koi wordt ondersteunt door kennis van de meester.

Ik zie het ook terug in de koi die ik dit jaar van Narita heb aangekocht. Het zijn stuk voor stuk wondere beestjes die aan alle eisen van kwaliteit voldoen en soms zelfs niet begrepen worden.

Tot daartoe dan het mooie verhaal over de R-collectie waar ik volgende week getuige zal van zijn. Ik zou willen dat ik enkele mensen zou kunnen begeleiden naar de aankoop van enkele van deze koi, maar ik ben bang dat het bij kijken zal blijven.

Desalniettemin wil ik mij ter beschikking houden van diegenen die toch een poging willen wagen om één van deze koi aan te kopen. Bekijk de lijst goed, bekijk de prijzen goed. Denk eraan dit zijn aankoopprijzen en om tot een uiteindelijke aankoop te komen, zullen er kosten bij moeten gerekend worden, met name transport, commissieloon en BTW. Dan zit je al in de goede richting.

Wil je toch een poging wagen, gelieve me dan te contacteren: arendonk@interkoi.eu

Ik heb voor mezelf even een totaaloverzicht gemaakt van de prijzen, en kom tot de verbazende som van maar liefst ± 1 850 000 euro als alles verkocht is... een megabedrag…

Nu kan je daar huichelachtig over doen, maar het verdiend respect om de kracht te hebben om dit te bewerkstelligen. Succes moet gerespecteerd worden, en niet afgebroken zoals het in Europa dikwijls nog wel eens het geval is.

Bij deze wil ik dan ook een groot respect betuigen aan een man die de hele koiwereld in beroering brengt, en de kracht heeft om niet alleen de beste koi aan te kopen, maar ook nog eens de kracht heeft om deze te verkopen. Beide zijn even moeilijk !

Jaloezie, een slechte bondgenoot is hier niet op zijn plaats. Zelfs als ik geen koi zal kunnen aan- of verkopen, dan nog zal ik een ganse dag kunnen genieten van meesterlijke schepsels die koi worden genoemd.

WAT KOST EEN KOI VAN NARITA UITEINDELIJK ?

Na ontvangst van je keuze zal je een binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek een berekening krijgen met de kosten die verbonden zijn bij de aankoop van een koi van Narita me een volledige uitsplitsing van de prijscalculatie, inclusief de voorwaarden om tot een eventuele aankoop over te gaan.

Le bassin de Nicolas

Ondertussen kreeg ik ook een filmpje aan met de koi die meegereisd zijn naar het zuiden van Frankrijk. Nicolas is trots op zijn vijver en hij is trots op zijn koi. In dit filmpje zie je zijn vijver en als je goed oplet zie je de kohaku van Sakai rondzwemmen die hij hier heeft meegenomen...ondanks de matige kwaliteit van het filmpje toch mooi om te zien en te weten dat je koi goed terecht zijn gekomen....

Meer afbeeldingen

Een onmogelijke opgave: afbeelding 1
Een onmogelijke opgave: afbeelding 2
Een onmogelijke opgave: afbeelding 3
Een onmogelijke opgave: afbeelding 4
Een onmogelijke opgave: afbeelding 5
Een onmogelijke opgave: afbeelding 6
Een onmogelijke opgave: afbeelding 7
Een onmogelijke opgave: afbeelding 8
Een onmogelijke opgave: afbeelding 9
Een onmogelijke opgave: afbeelding 10
Een onmogelijke opgave: afbeelding 11
Een onmogelijke opgave: afbeelding 12
Een onmogelijke opgave: afbeelding 13
Een onmogelijke opgave: afbeelding 14
Een onmogelijke opgave: afbeelding 15
Een onmogelijke opgave: afbeelding 16
Een onmogelijke opgave: afbeelding 17
Een onmogelijke opgave: afbeelding 18
Een onmogelijke opgave: afbeelding 19
Een onmogelijke opgave: afbeelding 20
Een onmogelijke opgave: afbeelding 21
Een onmogelijke opgave: afbeelding 22
Een onmogelijke opgave: afbeelding 23
Een onmogelijke opgave: afbeelding 24
Een onmogelijke opgave: afbeelding 25
Een onmogelijke opgave: afbeelding 26
Een onmogelijke opgave: afbeelding 27
Een onmogelijke opgave: afbeelding 28
Een onmogelijke opgave: afbeelding 29
Een onmogelijke opgave: afbeelding 30
Een onmogelijke opgave: afbeelding 31
Een onmogelijke opgave: afbeelding 32
Een onmogelijke opgave: afbeelding 33
Een onmogelijke opgave: afbeelding 34
Een onmogelijke opgave: afbeelding 35

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240