Een onweerstaanbaar aanbod

Een onweerstaanbaar aanbod

We mogen niet klagen tijdens de coronaperikelen, de verkoop is naar alle tevredenheid, we mogen zeker niet zeuren. We blijven echter ieder jaar met een aantal overgebleven koi die het niet gehaald hebben om verkocht te worden. 

Zijn deze slecht ? Neen, dat zeker niet, maar om de één of andere reden is dat het noodlot. Het komt ieder jaar terug en daarom lanceer ik zoals ik bijna ieder jaar doe de volgende boodschap

KOOP JE DROOMKOI AAN 50% VAN DE PRIJS !!!

Misschien is het toch een uitgelezen kans om je droomkoi aan te kopen. Misschien zit je al lang te azen op een koi die je financieel niet aankunt. Heel begrijpelijk hoor, ik heb er het volle begrip voor. Voor diegenen die interesse hebben zal ik in de loop van de ochtend alle koi die geruime tijd in Arendonk verblijven aanbieden aan 50% van de getoonde prijs.

Het aanbod is geldig tot 27 juni, de datum wanneer ik de tosai tategoi van Momotaro nog eens presenteer en in de opgroeivijver 2 zal zetten. Het is een onomkeerbaar aanbod. Je mag online kopen, je mag ook ter plaatse kopen, de keuze is aan jou. 

Indien je eerst een optie wil, dan kan dat tot de zaterdag die erop volgt, zodat je zeker bent van je keuze. Je kan ook vragen om een film van een bepaalde koi te maken zodat je een frisse update hebt van de koi. Er zitten geen oude koi tussen. De 2 oudste zijn van 2016, dus nog altijd jong. De anderen zijn van 2017-2018 en 2019. 

Uiteraard zullen er geen koi van dit jaar bijzitten, dat is voor een latere gelegenheid. Ik ga zo dadelijk beginnen de koi aan te duiden die voor de 50% korting in aanmerking komen.

---------------------------------------------------------------

FOTO VAN VANDAAG

---------------------------------------------------------------

NIET MINDER DAN 40 KOI MET 50% KORTING

---------------------------------------------------------------

 

 

Laat Een Reactie Achter

6 reacties

Johan D

555

Wim DW

555

interkoi

@Wim DW 555

rudy

@Wim DW 555

Peterken

@Wim DW 555


rudy

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml