Een overkapping in 3,5 minuut

Een overkapping in 3,5 minuut

Eindelijk is mijn overkapping klaar en is ze over de vijver van de kleintjes geplaatst.

Het was een noodoplossing, want ik had iets meer koi gekocht dan de bedoeling was, en moest improviseren. Dit is aanmerkelijk goed verlopen, maar de amateuristische kap moest wel vervangen worden.

Gisteren was het zover, en als je wil zien hoelang het duurt om een verstandige overkapping op te zetten, bekijk dan dit filmpje en je ziet hoe eenvoudig dit is.

Strak, degelijk en functioneel, veel meer valt er niet over te zeggen. Makkelijk alleen op te zetten, makkelijk alleen af te breken, meer moet dat ook niet zijn.

De kleintjes vonden het wel even raar om in de open lucht te zijn, maar nadat de kap was gezet, was er geen enkele belemmering meer om na enige aarzeling volop aan te vallen op het eten van de pellets. Zoals je kan zien is het een hele hap dat ze voorgeschoteld krijgen.

Trouwens er zijn nog 8 van mijn showa selectie te koop. Mijn aanbod om er eentje in optie te zetten is nog altijd geldig. Ben je het aanbod vergeten ? Je kan een showa in optie nemen voor 200 euro. In april beslis je of je de showa wil nemen of niet. Neem je hem niet, dan mag je het geld voor een andere aankoop gebruiken, hetzij een koi, hetzij probites. Wil je de showa wel, dan betaal je het saldo van 195 euro en de showa is van jou. Geen risico, en op zichzelf een verstandig aanbod.

Wat betreft de ginrin benigoi. Voor iedere verkochte benigoi wordt er 25 euro per koi opzij gelegd. Van al de ginrin benigoi die verkocht zijn, wordt er op het einde van dit jaar een overzicht gemaakt en diegene die als beste wordt verkozen, krijgt de pot. Hoe meer mensen er meedoen, hoe groter de pot natuurlijk. Er zijn er nog een 25-tal te koop. Indien deze allemaal verkocht worden is er toch een potje van 750 euro, wat niet te versmaden is.

Het voer dat speciaal klaargemaakt wordt op dit ogenblik voor een periode van 1 maand wordt s’morgens geprepareerd en s’avonds opgediend. Dat het gesmaakt wordt zie je zelf wel…

Trouwens het voer dat speciaal klaargemaakt wordt bevat geen enkele verdachte ingrediënten, maak je maar niet ongerust. Het is integendeel een combinatie van gezonde grondstoffen die volledig natuurlijk zijn.

Er zitten zeker geen opwekkende stoffen of verboden stoffen in, integendeel. Het is het resultaat van jaren ervaring, meer wil ik er niet over kwijt. Het enige wat ik er wel over kwijt wil is het volgende: Kijk naar mijn koi…

DENK AAN JE DUBBELE LOTEN

Vanaf morgen geld het aanbod voor het 10-jarig bestaan van Interkoi. Zoals je weet zijn er dubbele loten te verkrijgen bij aankoop tussen 25 december tot en met 1 januari en op de 3 zaterdagen dat Ben Interkoi zal openhouden.

Lees meer....

Meer afbeeldingen

Een overkapping in 3,5 minuut: afbeelding 1
Een overkapping in 3,5 minuut: afbeelding 2
Een overkapping in 3,5 minuut: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137