Een succes weekend voor Interkoi

Een succes weekend voor Interkoi

Neen, niet in Arendonk, want Interkoi Arendonk was niet open dit weekend. Want na een zeer drukke werk week was het weer Interkoi Ameide waar we dit weekend mee aan de gang zouden gaan. Zo ook hadden we privé nog één en ander staan dus vol gezelligheid het weekend tegemoet.

andré de grootEn wat ik erg leuk vind is het laten zien wat ik allemaal heb zwemmen. De ogen van piet vielen op een Kohaku van Sakai FF 2310006 en een shiro utsuri van Omosako 2310012. De bowl met water gevuld en de koi van dichtbij bekeken. Piet was onder de indruk en ging over de koi nadenken wat geheel begrijpelijk is.

Er was ook een gevoel en vertrouwen met de opdracht dat ik aankomende reis naar Japan op zoek mag naar een tancho sanke of showa en deze uitdaging gaan we graag aan. 

In de avond kwam rob langs, Rob komt uit het oosten van Nederland en was in de buurt. Rob was nieuwsgierig naar de nieuwe koi. Enkele koi van dichtbij bekeken waaronder de koi die in de veiling zaten. Het gaat hier over 2 koi van Momotaro  met de codenummers KO-V23 -188 en KO-V23-1175. Om de volledige informatie te zien vul dan gewoon de juiste code in bij de zoekfunctie onder koi aanbod.

We hebben diverse koi in de bowl gehad en lekker de toekomstverwachtingen met elkaar doorgesproken. Het is altijd interessant hoe andere mensen naar koi kijken. Neem nu deze kohaku van Saki FF.  Hier moet je toch even van genieten of zie ik dat verkeerd ? Een rustgevend sandan patroon,  maar zeker een kohaku waar toekomst in zit.. 

Rob vertrok om 19,45 waardoor ik nog even de tijd had om de laatste zakelijke afspraak van de dag af te ronden en voor te bereiden. Zaterdag ochtend stond in het teken om klanten te ontvangen en het afwerken van het koihuis. Ik had goede hulp van een vriend van mij zoals je op de klusfoto's kan zien.

In de middag Kwam Alex langs, Alex was ook op de openings dag geweest waar we elkaar kort hadden gesproken erg leuk dat Alex weer langs kwam, Alex heeft een goed oog voor koi is wel gebleken nadat ik een aantal koi van de veiling had gebowld gaf ik aan als je iets wil zien, laat het weten dan kunnen we de koi in de bowl zetten. Deze kohaku is het KO-V23-1188 heb ik gisteren al getoond, maar om deze nog eens te bekijken is zeker geen straf.  Bekijk het filmpje en oordeel zelf.

Interkoi Ameide is de komende 2 weken niet geopend en ook zal ik moeilijk bereikbaar zijn door mijn reis door China. Eén van mijn zakerelaties heeft een kennis die ook in de koi zit, dus misschien als het schema het toe laat gaan we hierlangs. Uiteraard zal ik hier veel foto’s maken als we tijd vinden om langs te gaan. (Horizontaal aub) Interkoi Arendonk is echter weer geopend en ik veronderstel dat je ook altijd terecht kan bij één van onze collega"s

22 maart zal Interkoi Ameide geopend zijn van 14.00-21.00 uur.
23 maart zullen we open zijn van 12.00-17.00 uur.

Hopelijk zijn de tempraturen wat opgelopen en kunnen de koi naar hun nieuwe baasjes. 

In het paasweekend zijn we geopend op:
vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur
zaterdag van 10.00-14.00 uur
Paasmaandag van 9.00-13.00 uur.

Vergeet je ondertussen niet in te schrijven voor onze opendeurdag op 11 mei. We zouden graag de kaap van 50 personen bereiken, en we zijn er nog niet. Een berichtje aan onze koiliefhebbers om zich toch al in te schrijven, het wordt een daverende opendeurdag. 

opendeurdag 11 ùeo

 

Meer afbeeldingen

Een succes weekend voor Interkoi: afbeelding 1
Een succes weekend voor Interkoi: afbeelding 2
Een succes weekend voor Interkoi: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

Wat een verwennerij  2 nieuwsitems geweldig zeg en elke keer weer prachtige filmpjes van prachtige koi,s 
Dank je .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml