Een uitgekiend produkt

Een uitgekiend produkt

Ruim een half jaar hebben we (in principe Ben) gewerkt aan een product dat vooral 100% biologisch, gezond en vooral goede eigenschappen heeft.

Geen commerciële poespas, maar een produkt dat niet alleen geschikt is voor menselijke comsumptie, maar bovendien nog eens een heilwerkend effect heeft op de koi.

Met een verhoogde opname tijdens de winter via de huid en het water, stimuleert het de gezondheid. De gebruikte produkten zijn o.a. brandnetel, ginseng, gist en een kruidencombinatie van meer dan 20 kruiden, die een optimale werking garanderen.

Het is vooral uitgetest tijdens de winter, met zeer positieve resultaten. De koi nemen het voedsel op via het water en blijven vitaler tijdens de moeilijke periodes. Wie interesse heeft om het supplementair toe te voegen kan het enkel komen afhalen in Arendonk. De kruidenboost is verpakt in een pot geschikt voor 15 kuub.

Ons advies:

Iedere maand 1 dosis

Bij verzwakte vissen, bij ziekte of in de winter: iedere 14 dagen 1 dosis.

Prijs: 15 welbestede euro.

Getest en goedgekeurd.

8,9 en 10 juni is er de 2de European Shinkokai koishow.

Uw hier even op terug te komen, moet ik vragen aan alle klanten die via Interkoi koi hebben aangekocht, of ze mee willen doen aan deze gezellige show. Zoals je weet kan je onder je eigen naam koi inzetten op de show, en word je dealer ook even in het zonnetje gezet. Misschien heb je dit nog nooit gedaan, en heb je toch eens interesse om mee te doen. Contacteer ons en geef je wens te kennen om ook koi in te zetten op de koishow.

Het huren van een vat kost 100 euro, en je mag er tot 5 meter koi inzetten. Indien gewenst helpen wij je om de nodige formaliteiten te vervullen, of je inschrijvingen te ondersteunen. Ga je graag samen met ons naar Appeltern voor het benchen van de koi, dan kan er ook altijd afgesproken worden om samen te vertrekken. Zakken en/of dozen kunnen door Interkoi aangeleverd worden.

Het is een leuke wedstrijd, en ik zou het fijn vinden om koi terug te zien, die wij ooit verkocht hebben. Aarzel niet om je in te schrijven, want de vats zijn ook beperkt. Zelf zullen wij een dubbele stand hebben van Interkoi, bijgestaan door Logilabel, totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters/rewinders.

Extra bericht

Wij zullen zondag met Pasen NIET open zijn, maar wel 2de paasdag, of maandag 9 april van 10.00 tot 14.00 uur. Iedereen welkom op deze vermoedelijk sombere dag. Maar de koffie staat klaar en de terrasverwarming kan aangezet worden.

Meer afbeeldingen

Een uitgekiend produkt: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240