Een uitgelezen kan voor jumbo koi

Een uitgelezen kan voor jumbo koi

Mensen die verzot zijn op jumbo koi, hebben nu een unieke gelegenheid om te slagen in hun opzet.

Deze 2 showa uit de Lion Queen stal heb ik nu definitief op de kop kunnen tikken, en kan ik nu tegen een degelijke prijs, die normaal nooit haalbaar is aanbieden.

Om dit soort vissen te pakken te krijgen moet je uit het goede hout gesneden zijn. Waarom ik deze koi zo goedkoop kan aanbieden is een ander verhaal dat ik gerust persoonlijk wil uitleggen, maar dat ik om verklaarbare redenen niet in dit nieuwsitem doe.

Beide koi zien er geweldig uit zoals je op het filmpje kan zien, maar ze behoren niet tot de klasse van hoogvliegers, want dan is het zo goed als onmogelijk.

Buiten de gezegende lengte van ± 70 cm, hebben ze nog eens de breedte van een echte jumbo in hun genen, en zouden ze wel eens geweldig grote koi kunnen worden. De Lion Queen bloedlijn zal hier wel niet vreemd aan zijn.

Vermits ze in eerste instantie niet haalbaar waren voor mijn kleine beurs, had ik er ook geen webfoto's van gemaakt, en achteraf kreeg ik er spijt van. De foto's op de webpagina zijn dan ook niet van nu, maar van een foto die ik vroeger genomen heb.

Het filmpje daarentegen is wel recent. Door de aankoop van 1 bijzonder hoogwaardige sanke die ik nog niet op de website heb gezet, heb ik de deal echter rond kunnen maken. De getoonde prijzen zijn incl.transport en alle andere kosten, en bovendien mogen deze tot april volgend jaar verblijven in mijn grote vijver die op een constante temperatuur staat van 18° in de winter, wat goed is voor de koi die voor de eerste keer vanuit Japan overkomen.

Meer afbeeldingen

Een uitgelezen kan voor jumbo koi: afbeelding 1
Een uitgelezen kan voor jumbo koi: afbeelding 2
Een uitgelezen kan voor jumbo koi: afbeelding 3
Een uitgelezen kan voor jumbo koi: afbeelding 4
Een uitgelezen kan voor jumbo koi: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137