Een verzadigde belevenis

Een verzadigde belevenis

Dit jaar heb ik 5 reizen ondernomen naar Japan. Sommigen zullen zich afvragen is dit wel nodig....JA...

Eigenlijk wel, want je kan wel de grote trom zwaaien om koi van de veiling te verkopen, maar niets is zo efficiënt en zeker om een koi live te zien en NOOIT te kopen van een foto of een filmpje.

Het zijn hulpmiddelen en zij geven nooit geen waargetrouw een beeld, maar zullen alleen maar een koi tonen in zijn beste uitstraling zodat de verleiding groot is.

Je moet in principe al veel vertrouwen hebben in je koidealer om goede koi aan te kopen, en ik durf heel eerlijk zeggen dat de combine die wij nu maken meer dan geslaagd is.

Niet alleen hebben we een paar ogen extra, maar bovendien werd het koikennen van Ben zelfs hier door iedereen geapprecieerd. Ik hoor nu al mensen zuchten, daar is ie weer met zijnen Ben, maar hij doet het toch maar !

De combinatie op de manier waarop wij de koi nu selecteren is bijna niet meer te verbeteren. Zelfs de top van de wereld blijft ons complimenten geven en zij weten ook dat wij niet meespelen op het allerhoogste schavot. Het respect blijft echter aangroeien en daarom zal ik de ingeslagen weg vermoedelijk niet veranderen tenzij het te kostelijk wordt.

De reizen zijn nu ook redelijk betaalbaar, de vraag is echter of dit gaat blijven. Het is echter in jullie voordeel om ten eerste een bepaalde zekerheid te hebben om goede koi aan te kopen door het zicht van Ben, maar ik doe mezelf hiermee te kort. Het onderhandelen en zaken doen is ook een belangrijk onderdeel en daar ben ik nu eenmaal goed in. Daarom dat de combinatie perfect werkt. Wij zijn een team….

Heb je geen vertrouwen in ons….gewoon niet kopen, zo simpel is de boodschap. Ik durf hardop en bij hoog en laag beweren dat er niemand in NL of BE is die soortgelijke kwalitatieve koi in deze prijsklasse kan aankopen buiten Interkoi. Wij hebben ons een status verworven die exclusief is, en het is daarbij vooral niet de bedoeling om naast onze schoenen te lopen. Iederen groot of klein, arm of rijk, iedereen wordt op dezelfde manier behandelt.

Dit moest ik even kwijt want veel ander nieuws is er niet. Ik heb de ganse dag mijn boekhouding gedaan, en geloof me dat is een boel werk. Ik ga dadelijk slapen en morgenavond ben ik gelukkig weer thuis, want het is nergens beter dan thuis. Zondagmorgen zal ik weer aanwezig zijn van 10.00 tot 12.00 uur en als je nog koi wil aankopen....de kortingen zijn nog geldig tot zondagmiddag en daarna is het fini....

Gelukkig kreeg ik op de valreep nog een prachtig filmpje aan van onze opgroeifaciliteit en daar doen ze het bijzonder goed heb ik gezien. Bekijk het filmpje

Trouwens als je nog een tosai wil aankopen, dan kan ik meedelen dat de prijzen nog blijven staan tot einde dit jaar, maar nadien worden ze weggenomen. Nadat ze ontwikkeld zijn zullen ze opnieuw geprijsd worden. Wil je nog een gokje wagen voor deze tosai dan doe je er het beste aan om dit nu te doen.

De groten zwemmen ook nog altijd perfect rond onder de kap. Ik zal blij zijn als ik thuis kom en alles is in orde met de koi….op naar 2019…

Ten laatste wil ik nog even zeggen dat ik een selectie koi heb zitten bestaande uit een combinatie van hele goede showa, sanke en kohaku en ook één shiro utsuri nu waar je de volgende weken en misschien wel maanden bijzonder van kan genieten.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240