Een weergaloos aanbod dank zij Interkoi

Een weergaloos aanbod dank zij Interkoi

Vooraleer ik de aanbieding doe, moet ik eerst een kort verhaal vertellen zodat het voor jullie een beetje duidelijk is.

De anciens (oudgedienden) van Interkoi herinneren zich zeker nog wel dat wij in de jaren 2010-2011 en 2012 speciale opgroeiprojecten organiseerden die zeer veel succes kenden. Deze vijver kon zonder problemen op een bepaalde temperatuur gehouden worden, zodat de koi zich goed konden ontwikkelen.

Als je dit stukje leest dan zul je je dat nog wel herinneren.

Misschien herken je dit nog wel en anders zeker dit filmpje

De vijver bevond zich echter op een redelijke afstand van Interkoi en dat was telkens moeilijk om de koi goed in de gaten te houden. Doordat er zich ook verbouwingswerken aandienden, moesten we echter stoppen met dit project, en hebben we het systeem aangepast.

Na de verbouwing, november 2015 kochten we een aantal karashigoi, doitsu, geschubde, donkere, lichte… een mix van alles, toen tosai en hebben deze in de vijver geplaatst. De koi zijn nu dus yonsai en tussen 65 en 75 cm. (28 stuks Hirasawa)

Misschien eerst het filmpje bekijken zodat je al een indruk krijgt. Zoals je kan zien is het een plezier om naar te kijken….speels, gezond en ze blaken van levenslust.

Vermits we deze als tosai zelf hebben laten doorgroeien in goede omstandigheden kunnen we ze ook heel interessant aanbieden. Ze gaan echter pas volgend jaar eind maart/begin april in de verkoop…. maar vooraleer ik ze naar Arendonk transporteer wil ik eerst wat meer info over de interesse voor deze geweldige karashigoi.

Het karashi evenement

De koi blijven de ganse winter nog daar totdat we besluiten ze over te zetten. Ze zullen dan op de volgende manier aangeboden worden….slechts 795 euro/stuk.

Wil je gebruik maken van deze unieke mogelijkheid, dan gelden volgende regels. Iedereen die zich inschrijft moet op de afgesproken datum ter plaatse komen om een keuze te maken. Ik zal proberen een dag te kiezen dat iedereen vrij heeft. Het zal een zaterdag of zondag zijn.

Je kan ook risico nemen en je niet inschrijven. Met andere woorden, de ingeschrevenen hebben sowieso eerste keuze. Indien er dan nog koi overblijven, mogen de mensen die zich niet ingeschreven hebben eventueel een keuze maken voor 695 euro, als dit gedaan is, mogen de overblijvende koi verkocht worden aan 595 euro.

Dan de wijze van kiezen:

Ik vind het niet fair om de eerste die reageert als 1ste te laten kiezen. Niet iedereen heeft de gelegenheid om snel te reageren, dat ligt aan de omstandigheden.

Op de dag zelf mogen de mensen die zich ingeschreven hebben uit een mand een papiertje trekken. Hierop staan de namen van de ingeschrevenen. Degene die getrokken wordt mag op dat ogenblik kiezen. De trekking zal door een onafhankelijke hand gebeuren, dit lijkt mij het fairste.

Bij het kiezen van zijn of haar karashi mogen er geen andere deelnemers bij zijn, zodat er geen beïnvloeding kan plaatsvinden. Hij of zij worden apart genomen en de koi wordt onmiddellijk ingepakt, zodat er geen jalousie kan ontstaan.

Wij zullen ook geen raad geven over de keuze, je moet het helemaal zelf doen. Op deze manier heb je geen reden om je ongerust te maken dat je iets gemist hebt. Als de koi ingepakt is mag de volgende kiezen, totdat het evenement voorbij is.

Belangrijke voorwaarde !

Wil je deelnemen aan dit evenement en een koi kiezen, dan dien je 100 euro vooraf te betalen. Dit is om zekerheid te krijgen wat betreft de deelname, want moesten er niet genoeg deelnemers zijn, dan blaas ik het evenement gewoon af en krijgen de mensen hun 100 euro uiteraard terug.

Na ontvangst email zal ik jullie informeren over de betalingsmodaliteiten. Geef bij je mail ook je voorkeursdag even door: zaterdag of zondag…

Maar dit is nog niet alles

Van iedere verkoop wordt 50 euro apart gelegd. Dit uiteindelijk totaal bedrag is afhankelijk van het aantal deelnemers. Als er 28 deelnemers zijn, dan is het bedrag 1400 euro, zijn het 10 deelnemers dan is het bedrag 500 euro. Dit is dan ook de prijzenpot.

De prijzenpot wordt nadien verdeeld, gewoon door een nummer te trekken uit een bowl die je getrokken hebt als je de karashi hebt gekozen. Voor dit bedrag krijgt de winnaar een waardebon die hij kan gebruiken voor een volgende aankoop van een koi, en indien hij geen koi wil, dan mag hij ook probites aankopen voor het gewonnen bedrag. Prachtige prijzenpot zou ik zeggen.

Vooraleer de koi komen zullen er sowieso kieuwstalen opgestuurd worden om te controleren op KHV, en zullen er voldoende afstrijkjes en andere genomen worden zodat de koi in goede gezondheid zulllen getransporteerd worden, en dat ik zekerheid over hun gezondheid kan geven.

Bovendien zal ik regelmatig updates sturen van de toestand van de koi, ook in de winter. Ik zal via mijn eigen website natuurlijk en ook via sociale media zoveel en zo snel mogelijk publiciteit maken. Ik zal ook te gepaste tijd het aantal deelnemers vermelden zodat je op de hoogte blijft.

Wees er in ieder geval snel bij, want een karashi in die maatvoering en in deze kwaliteit kopen voor dit geld is nooit gezien. Het zou wel eens heel snel kunnen gaan, tenzij ik me vergis natuurlijk.

Meer afbeeldingen

Een weergaloos aanbod dank zij Interkoi: afbeelding 1
Een weergaloos aanbod dank zij Interkoi: afbeelding 2
Een weergaloos aanbod dank zij Interkoi: afbeelding 3
Een weergaloos aanbod dank zij Interkoi: afbeelding 4
Een weergaloos aanbod dank zij Interkoi: afbeelding 5
Een weergaloos aanbod dank zij Interkoi: afbeelding 6
Een weergaloos aanbod dank zij Interkoi: afbeelding 7
Een weergaloos aanbod dank zij Interkoi: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137