Eindelijk nog eens een koi opgehaald

Eindelijk nog eens een koi opgehaald

Het werd tijd. Het was een tijdje geleden dat ik nog eens een koi had ingepakt om meegegeven te worden. Laat ons hopen dat dat niet de voorbode is van een moeilijk najaar.

Het is toch een speciale sanke met een bijzonder aangenaam meerstappen patroon, iets wat ik persoonlijk graag zie. Het speciale aan deze sanke is het plots verschijnen van het sumi.

Eerst kwam het spectaculair op, daarna trok het weer langzaam weg, de winter zal soelaas geven en in de loop van de volgende jaren zal het sumi vooral gaan stabiliseren. Het is moeilijk te voorspellen, maar ik denk dat je deze sanke binnen 3 jaar niet meer terugkent.

Sinds haar aankomst was begin dit jaar is ze 5 cm gegroeid, nu 61-62 cm. Gestaag maar zeker worden de groeigenen geactiveerd. Ze moesten toch van verre komen, een einde boven Zwolle om de sanke op te halen, toffe gasten, waarvan je blij bent dat ze tot je klantenkring behoren.

Ik zou zeggen, hou ons op de hoogte, want ik heb altijd een zwak gehad voor deze sanke, en ik weet als geen ander hoe het sumi de sanke kan maken. Of het ook gebeurd is natuurlijk af te wachten, maar daar ben ik redelijk zeker van.

Ondertussen is de KHV controle een feit van de koi die ik enkele dagen geleden in het koi aanbod heb geplaatst. Het geeft toch altijd zekerheid dat een controle geen overbodige luxe is, en dat je een bepaalde zekerheid inbouwt. khv attestZe zijn zo goed als klaargemaakt om opgehaald te worden. 

Bereid je ook stilaan voor op de herfstperiode en laat je niet in slaap wiegen door de welgekome nazomer. Het is misschien minder leuk, en een lange nazomer zou plezierig zijn, maar laten we het nemen zoals het is.

Het wordt vandaag in ieder geval een zalige najaarszomerdag... we zijn er klaar voor.

 

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

KONDHO

555


wim

555


Roy

555


Dick

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml