Enkele 2de handsspullen voor de liefhebber

Enkele 2de handsspullen voor de liefhebber

De eerste zaterdag van het jaar is morgen 3 januari, en dan zal ik ook open zijn zoals altijd van 11.00 tot 16.00 uur.

Ik heb nog een groot aantal gebruikte spullen liggen die ik aan zou willen aanbieden. De spullen komen van de afbraak onlangs bij de installatie van de flowfriend pompen. Het is zonde om dit zomaar te laten liggen. Ik zet een aantal dingen op een rijtje, en als er interesse is, dan zie of hoor ik het wel.

Een 25-tal kogelkranen 50 mm. De meeste zijn van AK en Econoline. Meestal hebben ze nog een stukje PVC van 50 mm. bij de aansluiting. Ik vraag 7 euro/stuk.

2 x Delta UV type EA-4H-40. De lampen hebben 1 jaar gebrand, en ik heb nog 1 volledig nieuwe lamp als reserve liggen. De nieuwprijs van dit type lamp is 889 euro. Ik vraag 300 euro/stuk voor de Delta UV met de gebruikte lampen en voor de extra nieuwe lamp vraag ik 125 euro extra (nieuwprijs 195 euro)

Ik heb 1 VT unversele blower voor beadfilters 50mm incl. koppelstuk. Deze kan gebruikt worden voor de meest gangbare Beadfilters zoals de ultrabead, econobead, Vt bead, Megabead,kinshi bead, en nog een groot aantal andere,

De blower wordt geleverd met ophang beugel en snelkoppeling, incl 1.50 mtr.kabel. de blower is 38cm hoog en heeft een doorsnede van 18cm. De nieuwprijs hiervan is 245 euro heb ik opgezocht, ik zou er nog graag 125 euro voor hebben.

Dan heb ik nog 2 zwembadpompen liggen van Speck Badi Magic 8.

Capaciteit bij 2 meter: 11 m3

Capaciteit bij 5 meter: 10,5 m3

De nieuwprijs van deze zwembadpompen is 461 euro , ik zou er nog graag 150 euro/stuk voor hebben.

3 zakken oesterschelpen incl. net. Prijs 20 euro/stuk.

De meeste spullen moet ik nog zuivermaken, wat ik in de loop van volgende week zal doen. Wie interesse heeft in één van deze spullen kan altijd contact opnemen. De bijgevoegde foto's zijn foto's van hoe ze er nu uitzien.

Meer afbeeldingen

Enkele 2de handsspullen voor de liefhebber: afbeelding 1
Enkele 2de handsspullen voor de liefhebber: afbeelding 2
Enkele 2de handsspullen voor de liefhebber: afbeelding 3
Enkele 2de handsspullen voor de liefhebber: afbeelding 4
Enkele 2de handsspullen voor de liefhebber: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SM-V20-12196

Shiro Muji SM-V20-12196
Verkocht