Even van op mijn dak kort flimpje

Even van op mijn dak kort flimpje

Plots zie je een filmpje verschijnen van klanten die duidelijk plezier beleven aan hun hobby. Altijd meegenomen en vatbaar voor publicatie. Ik neem momenteel dan ook de tijd om de filmjpes te 'garneren' om het in smakelijke termen uit te drukken.

Op dit ogenblik is er voldoende tijd om me daar mee bezig te houden, dat is soms wel wat anders. Ik beleef er trouwens plezier aan, en probeer mijn fantasie op alle vlakken los te laten. Zo ook op het filmpje van de Rudy die geniet van zijn vijver die gevuld is met Interkoi koi. 

Ik kan me trouwens ook niet van de indruk ontdoen dat er veel mensen zijn die de filmpjes van klanten met hun vijver ook smaken. Al wie graag een compositie heeft van zijn koivijver gedrappeerd met wat fantasie mag ze altijd opsturen. Liefst landscape en via www.wetransfer.com dat is nog altijd het meest dankbare. Ik doe mijn best om het in een prachtige sfeer te verpakken.

Ondertussen heb ik een maruten showa van Hoshikin voor mijn lens gekregen en wil deze graag laten zien zoals ze er nu uitziet. Op het eerste zicht niet indrukwekkend, niet enorm of niet overbluffend groot, integendeel, een wat normaal ogende koi met gewone body.

Deze showa werd bewust of  onbewust foutief geleverd, daar wil ik geen uitsluitsel over geven. Ik was in ieder geval bijzonder pissig met het gebeuren en heb onmiddellijk mijn ongenoegen laten blijken en verzocht om mijn eigendom terug op te zoeken, wat ondertussen schijnbaar gebeurd is.

Was hier vals spel aan de orde ? Ik wil het niet beweren, maar het is in ieder geval de eerste keer dat dit gebeurd. Blijkbaar werd de vergissing terug recht gezet, het is afwachten tot het najaar als mijn eigendom hier terug zal verschijnen.

Nu heb ik persoonlijk niet zoveel problemen met deze maruten showa. Ondanks het feit dat er nog geen kopers aangemeld zijn, zou ik deze toch het voordeel van de twijfel geven. Zoals gezegd is hij niet indrukwekkend en zal het nooiit een koi met massa worden, maar moet dit dan ook altijd ?

Het ding is slechts  2 jaar en 52 cm. In normale omstandigheden en mits goede opvang zie ik hier toch een degelijke tancho showa in die 70 cm in het bereik heeft, wat volgens mij mooi aansluit bij meerdere vijvers.

Het is een opvallende koi, die steeds  je aandacht trekt door het grote witte vlak dat door sommigen niet geapprecieerd wordt. Zelf heb ik er geen problemen mee, maar ieder zijn ding natuurlijk. Langzaam zie ik een sumi vlaag verschijnen die een menware mogelijk maakt, het zou zo maar eens kunnen.

Het shiroji is nog jong en dun, dat zie je aan de rode strepen die zichtbaar zijn, deels van stress, maar ook van jeugdigheid, want dit moet nog opdikken als ze wat ouder worden. De maruten bol staat wat scheef, maar wat is er niet scheef in onze maatschappij, alles momenteel toch ?

Wat je nooit mag vergeten is ook de prijs die bij een koi hoort. Het is makkelijk koi te vergelijken, maar je moet er altijd de prijs naastleggen, en bij deze maruten showa vind ik de prijs meer dan correct en haalbaar voor iedere beurs.

Ik ben zeker dat deze koi een plezier zal zijn om te bewonderen in je vijver. Ja, ik wil graag verkopen, een moeilijke opgave momenteel ! 

AANBIEDING VAN DE WEEK.

Raar maar waar, er werd ontzettend veel probites verkocht de laatste weken. Blijkbaar hadden de mensen veel gevoerd door het warme weer. Daardoor moest er opnieuw voer besteld worden, dat deze week ook geleverd werd.

Ik koppel er een kleine promotie aan om het aanbod wat interessanter te maken. Het is aan jou om te beslissen of je er van wil genieten of niet !

9 kg probites summer inclusief 1 kg spirulina of 5 kg klei van breeder's secret
Normaalprijs 118.35 + 35 euro, nu voor 125 euro

9 kg probites summer mix inclusief 1 kg spirulina of 5 kg klei van breeder's secret voor 125 euro
Normaalprijs 118.35 + 35 euro, nu voor 125 euro

Aanbod geldig zolang de voorrraad strekt

Verzendingskomsten: 12,5 euro in Nederland of België, maar zelf ophalen is nog altijd beter.

LAATSTE INFO PETERKEN

De lek is nog altijd niet gevonden, ook niet na het opgraven van alle leidingen tussen filter en vijver. Vandaag komt Patrick van Zenkoi nog eens mee helpen om de lek te localiseren. Ik krijg er medelijden mee...sterkte Peterken, kom morgen maar een pintje drinken....

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

The Untouchable

555


Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml