I had a dream

I had a dream

Alleen, het was geen droom, maar een nachtmerrie, een heel reëele nachtmerrie die de nodige angstmomenten bezorgden. Vermoedelijk is Peterken daar de schuld van, want ik was er gisteren nog even naartoe gereden om de stand van zaken te bekijken.

Blijkbaar is er nog altijd niet gevonden waar de lek zat. Patrick heeft alles uitgedokterd waar de mogelijkheden kunnen zitten, maar in het buizenwerk kan de fout niet zitten, dus moet het in de folie zitten, maar ze kunnen het probleem niet localiseren.

Er wordt nog een laatste test gedaan, en als deze de fout aan het licht brengt, wordt er besloten om de folie te verwijderen en de vijver te polyesteren, er is geen andere oplossing. Het is erg, maar het is niet anders. Dus...sterkte Peterken....

Vermoedelijk werd mijn nachtmerrie gevoed door dit gebeuren, want al mijn vijvers verloren ook hun water en de koi lagen te spartelen in enkele centimeters water. Met alle macht probeerde ik een oplossing te vinden, maar er was geen ontkomen aan. Bezweet werd ik wakker, en ik was gelukkig toen ik besefte dat het slechts een droom was !

HET IS NIET MIJN KOI

Ik heb er spijt van. Waarom ik deze koi gekocht heb weet ik niet, maar het is niet mijn koi. Door dit te schrijven is het zelfs mogelijk dat ik de koi ook nooit zal verkopen, dus sowieso al geen slimme zetten van mij.

Ik zal eerst een filmpje laten zien van de ongelukkige. Ik vind het verschrikkelijk als ik naar een koi moet kijken waar ik het moeilijk mee heb. Misschien dat andere mensen dit gevoel niet hebben bij deze showa van Momotaro, maar ze bezorgd me kopzorgen.

Ik heb de prijs al op zijn laagste niveau gezet eigenlijk in de hoop dat ik er iemand voor kan warm maken, maar dat is nog niet gebeurd. Daarom deze laatste poging. Wie toch een warm gevoel heeft voor deze showa en wie toch een kans wil maken om deze aan te kopen, gun ik ze het voordeel van de mogelijkheid.

De prijs die er momenteel op staat is al verlieslatend, maar wie een bedrag in zijn hoofd heeft om deze showa alsnog aan te kopen, mag me contacteren. Je kans ligt voor het grijpen. Vraag me niet waarom, maar de showa maakt op mij totaal geen indruk, het spijt me mevrouw koi !

Nu is het niet omdat ik haar niet mooi vind, dat jullie er ook zo over moeten denken ! Laat je nooit leiden door onze gedachtengang, want het is niet omdat ik geen feeling heb met deze koi, dat jullie dat gevoel ook moeten hebben. Zo zit de wereld niet in mekaar....

SEPTEMBERMAAND WORDT DE MAAND VAN DE WAARHEID

De septembermaand is de maand die normaal voorafgaand is op het najaarsseizoen. Gewoonlijk wordt onze eerste reis gepland begin oktober. Wat er dit jaar op het programma staat is moeilijk te voorspellen, we zullen alles over ons moeten laten komen.

Ik ga echter toch proberen om de laatste jumbo koi de ganse maand september aan te bieden om te proberen inkomsten samen te stellen voor de inkoop van nieuwe bewoners. Het zijn de overblijvers, en geloof me, er zit nog meer dan genoeg goede koi in.

Ik hou er echter van om altijd zoveel mogelijk rotatie in mijn bestand te brengen, zodat er zo weinig mogelijk overblijvers zijn. En geloof me, er zit nog meer dan genoeg goed materiaal tussen met beloftevolle koi !

HOE GA IK DEZE LAATSTE KRACHTINSPANNING DOEN ?

Van 1 tot en met 6 september zal er een korting worden gegeven van 5% op bijna alle koi. 

Van 7 tot en met 13 september zal er een korting worden geven van 10 % op bijna alle koi

Van 14 tot en met 20 september zal er een korting worden geven van 15 % op bijna alle koi

Van 21 tot en met 27 september zal er een korting worden geven van 20 % op bijna alle koi

Op 28-29 en 30 september zal er voor de laatste maal een korting van 25% worden gegeven op bijna alle koi.

Eénmaal deze periode voorbij zullen ook de kortingen onherroepelijk verdwijnen, en zal ik de koi zelf verder begeleiden om ze de kans te geven om hier verder te ontwikkelen. Iedere koi heeft nog alles in zich om te verbeteren, geloof me, het zijn geen afgewerkte koi, integendeel....

Als je eventueel interesse hebt om een koi aan te kopen, laat deze mogelijkheid dan niet voorbij gaan, het aanbod is éénmalig Je kan misschien je kans afwachten tot je een korting krijgt van 25%, maar dan is er misschien juist iemand die met een korting van 15% ook tevreden is, en de koi voor je neus wegkaapt ! Laat dit niet gebeuren !

Er nog even aan toevoegen dat de koi die vandaag een korting krijgen van 5% er misschien niet meer bij zijn als er een korting van 25% wordt gegeven. Daar beslis ik over ! Ik hoop zo nog een aantal koi aan de man te kunnen brengen en misschien enkele klanten blij te kunnen maken.

 

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

KONDHO

555

interkoi

555


rob

555


William William

555


William William

555

Johan

555


Wim

555


interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml