Geruststellingscontrole afgewerkt

Geruststellingscontrole afgewerkt

Na hun opwarming en controle hebben we de bevestiging ontvangen dat alles in orde is. Ik had niets anders verwacht, maar zekerheid is een goede raadgever. 

Er worden telkens 2 koi uit 1 vijver genomen en de codenummers staan ook vermeld op het document, zo kan je alles opvolgen wat betreft het KHV laboverslag. De koi kunnen nog enkele weken uitzwemmen, op zaterdag 27 juni worden ze één voor één overgezet naar hun nieuwe verblijfplaats buiten, vijver 5.

Wil je erbij zijn....prima, wil je nog een koi uit de selectie aankopen ook prima, zelfs wenselijk, maar we laten het aan juli over. Ik weet één ding, iedere koi is de moeite om een toekomst toe te dichten.

Door de corona problematiek was het wat moeilijker om goede koi aan te kopen, het werd ons niet makkelijk gemaakt, ik ben dus blij dat ik in maart nog een goede slag heb kunnen slaan, ondanks het feit dat ik toen eigenlijk geen koi wou kopen.

In april heb ik dan het geluk gehad om een hoogwaardige tategoi selectie te hebben aangekocht tijdens de blind auction.  Het resultaat is nog altijd een plezier om te kunnen bewonderen, en hopelijk kunnen we er een uitmuntend extra seizoen aan breien.

Door de 50% actie is er toch al vrij veel uitgedund, maar ik zou nog meer willen uitdunnen, zodat ik mijn doelstellingen anno 2020 - 2021 nog verder kan uitbreiden. Kwaliteit is de doelgroep, en zal het moeten halen tegenover kwantiteit. Ook de bezetting in de vijvers zal moeten geminimaliseerd worden. Een volgende stap wordt voorbereid.

Er worden ook nog regelmatig filmpjes gevraagd uit de 50% actie. Ik heb ze niet allemaal gefilmd, maar dit zijn nog 3 koi van om en bij de 40 cm die ik te voorschijn moest toveren. Het zijn de goedkoopste uit de reeks, maar ik heb tot hiertoe nog geen antwoord mogen ontvangen.

Ze hebben niet de juiste ontwikkeling mogen hebben, en zijn verzeild geraakt in het gewone verkoopsstramien, daardoor zijn ze wat achtergebleven. Gegarandeerd dat ze een extra ontwikkeling zullen doormaken eens in hun normale omgeving. Zowal de grootte als de klasse zullen enorm verbeteren eens ze hun eigen biotoop hebben gevonden.

Ondertussen laat ik wat foto's en filmpjes zien uit de oudheid. Nostalgische beelden die laten zien wat er vroeger allemaal gebeurde. Dit filmpje is gemaakt in het najaar 2010 tijdens het leeghalen van een mudpond bij Yamamatsu.

--------------------------------------

FILMPJE UIT DE OUDHEID

--------------------------------------

DE FOTO VAN DE DAG

--------------------------------------

FILMPJE VAN EEN KLANT

--------------------------------------

Ik wil de mensen er nog graag aan herinneren dat je ook horizontaal kan filmen, wat in YouTube een mooier beeld oplevert in plaats van de verticale filmpjes. Je mag me altijd filmpjes toesturen, ik zal ze graag tonen.

 

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml