Gevraagd: foto's van je vijver.

Gevraagd: foto's van je vijver.

Vanuit Japan is de vraag gesteld om foto's door te sturen van een koivijver, met daarnaast de eigenaar, en dit blijkbaar voor één of ander televisieprogramma.

Ik zou heel graag aan dit verzoek voldoen en zou het fijn vinden om van jullie foto's te ontvangen van je koivijver. De uitdrukkelijke vraag is wel dat de eigenaar ook op de foto staat.

Het zou me dan ook veel plezier doen, mochten jullie in je archief naar foto's zoeken waar jullie naast je vijver staat, zodat ik deze kan doorsturen naar Japan.

De vraag is ook of dit voor midden volgende week zou doorgestuurt kunnen worden. Je medewerking wordt ten zeerste op prijs gesteld.

Ondertussen zijn de werken bij Polleke ook gevorderd, en hij is zo vriendelijk geweest om mij nog een filmpje door te sturen van zijn nieuw systeem met trommelfilter.

Ik heb hem voorgesteld om dit bij mij ook eventjes te installeren, maar ik kreeg het volgende antwoord: "Nee sorry hier is het al ZEKER genoeg geweest" …

Blijkbaar is de ingreep zwaar genoeg geweest en is Polleke blij dat hij er eindelijk vanaf is. Nu nog hopen dat de ervaringen met zijn nieuw systeem positief zijn, maar dat zullen we zeker in de loop van het jaar horen.

Ter informatie

Ik ben vandaag open van 11.00 tot 16.00 uur

Ik ben morgen open van 10.00 tot 12.00 uur

Vergeet niet te noteren

Interkoi zal gesloten zijn op volgende dagen:

Zaterdag en Zondag 27 en 28 februari

Zaterdag en Zondag 5 en 6 maart.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml