Wat is de miyabi prijs in Japan

Wat is de miyabi prijs in Japan

De prijzen in Japan worden op een heel andere manier toegekend als bij ons. Het systeem is iets ingewikkelder en ik heb Paul gevraagd om het even te ontrafelen.

Ik hoop dat ik geen fouten heb gemaakt, maar het zou er als volgt een beetje moeten uitzien.

De Miyabi Prize is een equivalent van de Sakura, Tsubaki, Botan Prijzen voor de Shinkokai Shows in Japan. Alleen de Gosanke (kohaku, showa, sanke) en Shiro Utsuri kunnen een Miyabi prijs in ontvangst nemen, en ze worden gegeven voor elke categorie aan de beste gosanke in die groep die een hogere Kokugyo prijs NIET heeft gewonnen in zijn grootte.

Je kan het zien als volgt:

Miyabi Prize = Best in size voor Gosanke en Shiro Utsuri

Sakura Prize is best in size voor Goshiki, Kawarigoi, ginrin A & B en Kujaku.

Tsubaki Prize = Best in size voor Hikari Moyomono, Tancho, Goromo, Doitsugoi, Kumonryu.

Botan Prize = Best in size voor Hikari Muji, Asagi, Shusui, Bekko, Hikari Utsuri, Hi Utsuri-Ki Utsuri

Kokugyo Prize = Best in Size alle variëteiten.

Al de eerst geplaatste koi in een groep met dezelfde size (laat het ons nu houden bij de 20bu) worden dan bedoordeeld en worden ofwel Miyabi, Sakura, Tsubaki of Botan prijswinnaars….

Dus voor Miyabi 20 bu prijs, worden de Kohaku, Sanke, Showa en Shiro Utsuri die 1ste van deze groep en maat waren, samen beoordeeld, en de winnaar van die 4 is de Miyabi 20 bu winnaar, evenals het behoud van zijn eerste plaats in de soort.

Hetzelfde gebeurt voor de Sakura, Tsubaki en Botan prijzen. Daarna wordt uit deze winnaars van deze size, in dit geval eventjes de 20 bu reeks, de Kokugyo prijs gekozen. Dus iedere winnaar van de Miyabi, Sakura, Tsubaki en Botan 20 bu worden beoordeeld en men kiest de Kokugyo prijs. Dus naast de Kokugyo prijs, heeft de koi ook de Miyabi prijs gewonnen.

Maar om fair te zijn tegenover de andere deelnemers zal de Kokugyo prijs, zijn miyabi prijs afgeven aan de andere variëteiten in zijn groep. Laat ons zeggen dat een kohaku 20 bu kokugyo is geworden, (dus de miyabi groep) dan krijgen de showa, sanke en shiro utsuri automatisch de miyabi prijs. Onze kohaku 20 bu is nu best in size, all variëties.

Volgende niveau...

Zodra alle Kokugyo Prijzen zijn verdeeld wordt besloten om de baby, young champion, adult champion, mayor champion te kiezen. Onze Kohaku 20 bu is nu Kokugyo 20bu prijs winnaar, en deze gaat nu de strijd aan tegen de winnaars van 12bu, 15bu, 20bu, 25bu, voor de prijs van baby Champion van de show

Laat ons stellen dat onze kohaku 20 bu wint, dan is het het hoogst haalbare in de show. hij won dus eerst miyabi prijs, dan kokugyo prijs, en daarna baby champion, hoger kan het niet, want het is de hoogste prijs in de koi show.

Zoals voorheen zal de baby champion zijn titel afgeven aan de overigen, die opnieuw zullen strijden voor de resterende 20 bu Miyabi, Sakura, Tsubaki en Botan prijs, en zal er uit deze, opnieuw een kokugyo worden gekozen.

Voorwaar een beetje ingewikkeld als je het mij vraagt, maar Ik hoop dat dit een beetje duidelijkheid schept.

Belangrijke vraag om deelname

Paul uit Japan heeft het volgend gevraagd:

Luc,

I have a TV show which has contacted me and is asking for photos of customer's ponds, with them standing next to the pond...so you have any such photos? If so, please let me send them to the TV show, and they might well be broadcast as part of an up coming TV show being produced here...

The deadline for submission is middle of next week, so if you do have, please send them to me by email ASAP...thanks.

Vertaald geeft dat als volgt:

Ik heb een tv-show die me gecontacteerd heeft met de vraag of ik foto's heb van klanten naast hun vijver ... dus als je dergelijke foto's hebt ? Als dat zo is, stuur ze me dan voor de TV show, en ze kunnen ook worden uitgezonden als onderdeel van een komende tv-show die hier geproduceerd wordt ...

De deadline voor het indienen is medio volgende week, dus als je foto's hebt stuur ze me dan ASAP (As Soon As Possible, zo snel mogelijk)....dankjewel

Dus mensen, als je foto's hebt van jezelf naast je vijver stuur ze me dan aub toe, ik zorg dat ze bij Paul terechtkomen en wie weet....

Meer afbeeldingen

Wat is de miyabi prijs in Japan: afbeelding 1
Wat is de miyabi prijs in Japan: afbeelding 2
Wat is de miyabi prijs in Japan: afbeelding 3
Wat is de miyabi prijs in Japan: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137