Wat doe je als je thuiskomt

Wat doe je als je thuiskomt

Juist, eerst en vooral naar de koi gaan kijken of alles in orde is.

Je kan bijna niet wachten om te gaan kijken. Een vlucht van in totaal 15,5 uur is ook geen kattepis. Eerst naar Singapore, een vlucht van 2,5 uur, overstappen en dan een vlucht van 13 uur, het werkt op je gestel.

Toch is het thuis zo snel mogelijk uitpakken en zorgen dat je naar de koi kan gaan kijken. Als dan nog blijkt dat alles zo goed als alles onder controle is, dan is die druk ook weeral afgenomen.

Zoals vanouds de camera in de aanslag en wat filmpjes gemaakt. Helaas was mijn batterij al zo goed als leeg, dus het is een kort filmpje geworden.

Nu nog proberen te zorgen dat tegen zaterdag alles weer netjes eruitziet, en we kunnen de laatste 2 maanden van de winter hopelijk zonder zorgen afwerken.

Het wordt stilaan ook tijd dat de koi naar buiten gaan. Je ziet dat ze zonlicht nodig hebben, en mijn dwang om de koi naar buiten te brengen is serieus aanwezig.

Ik heb ook de temperatuur nog eens nagemeten in de buitenvijvers die niet verwarmd zijn en die ligt rond de 10.5 graden. Echte winterse omstandigheden hebben ze nog niet gekend, en de koi zwemmen ook nog redelijk goed rond, zij het eerder op een trage ingetogen manier.

Er zijn er niet veel die nog op de bodem liggen, dus hopen maar dat we het ergste van de winter hebben gehad. De vooruitzichten voor deze maand zijn niet bijster slecht, maar we mogen niet vergeten dat we ooit nog serieuze vriestemperaturen hebben gehad in April.

Eten geven doe ik ze nog niet, daarvoor is het nog wat te vroeg, maar als het zo doorgaat zal ik de 2 leegstaande vijvers beginnen zuiver te maken, vullen en opnieuw opstarten zodat de koi van binnen zo snel mogelijk naar buiten kunnen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052