Gezellige zondagen

Gezellige zondagen

Gisteren even de tijd genomen om een eerste controle te doen van de koi die geplaagd werden door huidwormen en die ik het lernex pro voer had gegeven.

De cyclus is nog niet volledig voorbij, want ik moest 14 dagen het voer toedienen, maar een controle tussentijds kan geen kwaad.

Ik dacht, kan ik tegelijkertijd een filmpje maken van de slachtoffers die ik gevangen had, en deze nog eens extra in de verf te zetten.

Het zijn niet de groeiers van Momotaro, maar ik zie wel degelijk positieve transformaties in de body, en ik zie ook dat het volume enorm toeneemt. Het groeiproces lijkt anders. Ze worden niet lang en slungelig, maar worden zichtbaar breder en volwassener.

Wat vooral opvalt en mooi om op te volgen is het sterke sumi op deze tosai dat zich op dit ogenblik sterk manifesteert. Het is ook nodig, want het is de huidkwaliteit en het sumi die deze tosai moeten maken.

Even de koi terugzetten want zo geweldig vinden ze het niet om door mij gestoord te worden. Ik heb op de verschillende afstrijkjes die ik gemaakt heb, één armzalig wormpje gevonden.

Volgende week zal ik opnieuw wat afstrijkjes nemen, en dan weet ik voldoende of het product werkt of niet. Het is dan aan jullie om te doen wat je denkt dat het beste is !

Ondertussen was het gezellig druk geworden, en dat kan ik best op prijs stellen. Maikel kwam nog even langs om ditmaal een kijkje te nemen naar de oshiba shigure van Okawa. Ik had er 5 gekocht en heb er ondertussen 2 van verkocht.

Het zijn aangename gezonde vissen die de boel best opvrolijken, een aanwinst voor iedere vijver.

Van Joyce en Roel kreeg ik ook nog een filmpje binnen[url" target="_blank" rel="noopener"> van de kohaku en de showa van Momotaro die onlangs was opgehaald en de karashigoi die eind vorig jaar werd aangekocht.

De koi hebben het bijzonder naar hun zin zo te zien, en de vijver ademt ook een gezonde sfeer uit. Altijd mooi om te zien waar je koi terecht komen ! Thx....

Meer afbeeldingen

Gezellige zondagen: afbeelding 1
Gezellige zondagen: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240