Lucratieve zaterdagen

Lucratieve zaterdagen

Lucratief, maar niet voor mij… integendeel, wel lucratief voor mensen die nog flinke vijvervissen zoeken voor een verteerbare prijs.

Beginnende van nu zaterdag 23 juli tot en met 20 augustus zal ik op zaterdag telkens een vat klaarzetten, waarin zich 10 koi bevinden van goede kwaliteit.

23 juli - 30 juli - 6 augustus - 13 augustus en 20 augustus zijn de aangekruiste zaterdagen.

De koi staan niet meer op de website en behoren tot de onverkozenen, of de koi die hun weg niet gevonden hebben naar een thuis.

Zijn dit slechte koi ? Neen dit zijn geen slechte koi en ik durf er zelfs nog koi van inzetten in een show ! Ze behoren echter tot de groep afvalligen waar ik een ultieme poging voor ga wagen om ze alsnog een thuis te geven.

De koi zijn allen nog jong, de meesten 2-3 jaar en de maatvoering varieert van 40 tot 65/70 cm. Je kan de koi komen bekijken vanaf 11.00 uur tot een eindje in de namiddag, maar niet te lang…

Een kort overzicht van de vijver

Mensen die interesse hebben om een koi te kopen zal ik de koi aanbieden tegen een volkomen ondermaatse prijs om ze toch nog proberen onder te brengen in een eigen vijver.

Als er 1 koi verkocht wordt uit de voorgestelde selectie, zal ik er telkens een volgende bijzetten. De prijzen raken wal noch kant, en je mag er zelfs een eigen zegje over hebben.

Als je een koi gevonden hebt die je bevalt, zal ik de normale verkoopprijs doorgeven, en de prijs die ik er op dit moment voor moet hebben. Het is dan aan jou om te bepalen of je deze wil afnemen of niet.

Ben je toevallig aan een nieuwe vijver bezig en wil je een bestand opbouwen om te starten…het is dan nu de perfecte gelegenheid om je kans te wagen.

Ook voor mensen met natuurvijvers waarbij de kwaliteit niet primeert, kunnen gouden zaken doen.

Het is mijn wens om deze vijver, bestaande uit een 25-tal koi nog voor eind september te verkopen, en via deze weg een aantal mensen te bereiken die tevreden zijn met goede koi !

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052