Ginrin oshiba shigure

Ginrin oshiba shigure

Michael vroeg me om een succesvolle koi in het nieuwsoverzicht te plaatsen. Natuurlijk doe ik dat, geen probleem. Bovendien vind ik het zelf een bijzonder mooie koi waar mijn hart naar uitgaat.

ginrin oshiba shigureZo zuiver als wat, geen shimi, gestroomlijnd en jong is deze 2-jarige ginrin oshiba shigure die aangekocht werd op de veiling van februari 2021. Ze zwemt nu een jaartje rond en is ondertussen 56 cm genoteerd.

De moeder is een oshiba shigure, maar dit is de éénkleurige versie waar ik er zelf nog een groot aantal van heb. Deze heeft een gelig getinte kleur wat redelijk yamabuki-achtig aandoet, maar het oranje-bruinig aspect is niet helemaal verloren gegaan. De koi is 99% vrouwelijk gesext.

Bekijk hier het filmpje, en ik voorspel dat ze zo goed als zeker een eerste plaats op een show zal pakken. Ik wil ze dan ook meenemen naar de Belgische koishow ofwel de Euregio koishow, afhankelijk van je keuze.

De prijs werd door Michael bepaald op 2500 euro. De mogelijkheid tot aankoop is tot 2 maart, want dan komt Michael naar Arendonk om zijn koi op te halen. Daarna moet je het zelf afhandelenn met hem moest je interesse hebben.

Ondertussen smijten ze de veilingen rond je oren, om horendul van te worden. Ik ben bang dat het niet meer weg te denken is uit het huidige systeem. De Dainichi veiling is bezig en de Sakai veiling komt dichter en dichter.

Ik ga het echter enkel opvolgen als er aanvragen zijn om aan te kopen, ik blijf trouw aan Momotaro die in mijn ogen nog altijd de beste kwaliteit/prijs verhouding heeft, en waar ik me het beste bij voel. Deze komt volgende week weer aan de beurt.

Vandaag ga ik beginnen met een groot aantal koi over te brengen. Volgende week komen er een groot aantal koi binnen en er moet plaats geruimd worden.

 

Meer afbeeldingen

Ginrin oshiba shigure: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Dick

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml