Maak kennis met Wiechert

Maak kennis met Wiechert

Een soort opendeurdag maar dan in het teken van een kennismaking met Wiechert. Hij is al redelijk bekend in zijn contreien, maar ik wil hem nog meer in het zonlicht zetten dooro op 12 maart een speciale dag te organiseren zodat je eventueel kennis kan maken. 

Vanaf 11 uur zal hij aanwezig zijn om je te verwelkomen en te assisteren in de aankoop van koi uit de Wiechert vijver, of de vijver waar hij in de toekomst de zeggenschap over zal  hebben. Om je een beetje op weg te helpen heb ik een filmpje gemaakt van de vijver waar hij in de toekomst de verantwoording voor zal dragen.

Hier zitten nog bijzonder goede en jonge koi in van meer dan behoorlijke kwaliteit, waar iedereen vermoedelijk toch wel zijn gading in zou kunnen vinden. Ik geef Wiechert volledig de vrije hand, met andere woorden zal ik op de achtergrond blijven en in functie van Wiechert werken.

GRIJP JE KANS

Wiechert mag, nee…hij moet zelfs de prijzen bepalen van de koi om eventuele verkopen te realiseren. Ik geef hem daarbij carte blanche of volledig de vrije hand, en ik hoop dat er toch op deze speciale dag interesse zal zijn om hem te ondersteunen.

Hoe gaat dit in zijn werk ?

Je bekijkt de koi en indien je interesse hebt, dan zal de koi gebowld worden. Ik zal het werk verrichten en Wiechert zal de uitleg geven. Ik bemoei me niet met de gang van zaken. In samenspraak met de klant zal Wiechert een haalbare prijs bepalen. Ik bemoei me niet met de situatie, en zal alleen waarnemen. Indien er tot een verkoop overgegaan wordt zal ik niet argumenteren, zelfs als hij ze weg zou geven.

De koi  hebben de winter goed doorstaan, zijn eigenlijk winterhard en kunnen zonder problemen meegenomen worden indien gewenst.  Mijn persoonlijke mening is dat het zelfs beter is om de koi nu al over te zetten in je vijver zodat ze eventuele lente perikelen al mee kunnen ondergaan. Tijden veranderen, het duurt echter langer om bepaalde waarheden te achterhalen. Je moet wel letten op het verschil in benadering. 

Onze koi zijn geen koi die in kleine quarantainebakjes met beperkt voer hebben rondgezwommen tijdens de winter. Nee, het zijn zoals gezegd koi die gehard zijn en de normale levenscyclus van een karper benaderen. Ze zullen de koude zonder problemen aankunnen. Dat is het voordeel van koi die buiten de winter hebben getrotseerd. Je kan trouwens op het filmpje zien hoe ze zonder problemen hun gezondheid etaleren !

Maar we willen onze wil ook niet opdringen: Wil je de koi niet meenemen, dan is het vrij om deze te laten rondzwemmen tot wanneer je klaar bent om de koi op te komen halen, dus alle wegen zijn mogelijk.

Op deze dag hoop ik dat Wiechert ook mensen uit zijn regio kan triggeren om een bezoek te brengen, en ik beloof je dat het de moeite is van wat je gaat zien, want er zwemt serieuze kwaliteit rond dat kan ik je garanderen. De eerste lading koi die ik je getoond heb enkele dagen geleden zullen ook aanwezig zijn !

Er is ook geen enkel probleem als je alleen wil kennis maken natuurlijk, jullie zijn altijd welkom. Om het bezoek aangenamer te maken heb ik wat zonnig weer besteld. Het hoeft niet warm te zijn, maar zonnig zou plezierig zijn.

Bovendien zorg ik voor de nodige versnaperingen. Om dit een beetje in goede banen te leiden, zou ik graag willen weten wie er allemaal zou komen. Dus doorgeven dat je komt, zou een voordeel zijn, zodat ik iedereen op de gepaste manier kan bedienen. Uiteraard staat de koffie klaar ! Misschien worden het weer lekker drukke tijden !

Het winterverblijf zal ook vervangen worden door het zomerverblijf, dus zal ik in de loop van de week alles verhuizen naar buiten, zodat ik iedereen gepast kan ontvangen.

Het wordt tijd dat er terug leven in de brouwerij komt…

En wil je me nog extra plezier doen, dan zou het fijn zijn als ik via de reacties te lezen zou krijgen wie er allemaal zou komen ! Het zou me nog extra motiveren !!!

 

Laat Een Reactie Achter

12 reacties

Wim DW

555


Eric

555


Polleke

555

Wiechert

555


Filip

555

Wiechert

555


Johan

555

Wiechert

555


Wiechert

555


Jack

555

interkoi

555


interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml