Hanna fotometer aan te kopen aan een aantrekkelijke prijs.

" /> Hanna fotometer aan te kopen aan een aantrekkelijke prijs.

" />
Hanna fotometer met 13 parameters

Hanna fotometer met 13 parameters

Onlangs organiseerde ik een mogelijkheid om een Hanna fotometer aan te kopen aan een aantrekkelijke prijs.

Er werden in totaal 4 stuks aangekocht, waaronder eentje voor mezelf, want ik wou toch onderhand een goed meettoestel aanschaffen. Ik had het vroeger met Rini al een heel tijdje gebruikt, maar die was eigendom van Rini. Het was tijd voor een nieuw toestel…

Donderdag kwam Guy van Hanna instruments de toestellen leveren, met de bijhorende uitleg. De mensen die interesse hadden waren aanwezig, en op aanvraag van een klant die van te ver moest komen en vermoedelijk ook niet kon vanwege zijn werk, vroeg hij me om het hele gebeuren op film vast te leggen.

Het is altijd makkelijker om alles te kunnen bekijken op film om het daarna even via een begeleidend boekje te kunnen uitproberen. Ik zet hier de filmpjes op een rijtje:

Het was een interessant onderonsje, waarbij zowel het gebruik als de nodige uitleg bijzonder nuttig was. Zo leer je nog eens wat bij. Buiten de fotometer heb ik ook de uitleg van de waterbestendige Ph meter beter onder de loupe genomen, en ik heb beide op film gezet.

Uitleg Hanna Fotometer

Uitleg Hanna Waterbestendige Pocket Ph meter

De filmpjes zijn vrij lang, ± 25 minuten, maar het is tevens toch interessant om op te volgen. Ik heb alle belangrijke toestellen op mijn verkoopsite www.koiroyal.be gezet, en vermits dit voor mij een broodnodige soort bijverdienste is, probeer ik zoveel mogelijk inkomsten te creëeren via deze weg.

De reagentia staan er nog niet op, maar die zal ik er in de loop van de volgende dagen proberen op te zetten, zodat in de toekomst alles via deze weg kan besteld worden. De prijzen zijn scherp gehouden, zodat het interessante items zijn om aan te kopen.

Om de filmpjes ook makkelijk te kunnen terugvinden, zal ik een banner aanmaken met een rechtstreekse link naar deze filmpjes.

Waar ik trouwens zeer blij mee ben is deze makkelijke digitale temperatuurmeter. Ik weet het, die zijn er in veel goedkopere uitvoeringen, maar die heb ik allemaal al in de prullenmand gegooid. Je kan morgen een mercedes kopen of een fiatje, maar het verschil in prijs zit ergens in. Doordat de achterzijde magnetisch is, kan ik deze overal makkelijk plaatsen.

Ondertussen heb ik alles klaargezet voor het beoordelen van koi vandaag. Het kan weer gezellig worden.

aanbieding Professionel Hanna meting

Voor mensen die interesse hebben om hun water te laten meten, doe ik een speciale aanbieding. Breng water mee (1 liter) zodat ik volgende tests kan doen: nitriet - nitraat - ammoniak - fosfaat - Ph meting en TDS meting). Alles neemt ongeveer een half in in beslag. Ik wil dit in de maand maart doen voor 10 euro. Nadien zal dit 20 euro kosten. Wel afspraak maken.

Meer afbeeldingen

Hanna fotometer met 13 parameters: afbeelding 1
Hanna fotometer met 13 parameters: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137