Hanna op bezoek

Hanna op bezoek

Zoals ik eind vorig jaar beloofd heb, zal ik vandaag een aanbieding doen van de hanna fotometer.

Guy kwam vandaag op bezoek. Hij was de vertegenwoordiger van Hanna instruments, en vond dat hij langs moest komen om goede informtatie te geven over zijn produkten.

Eigenwijs als ik ben, sla ik het aanbod van een nodeloos bezoek dikwijls gewoon botweg af, maar nu liet ik me toch overtuigen om even rond de tafel te gaan zitten.

Amai, het was juist of ik terug naar school moest gaan, en dat was nooit mijn sterkste punt. Denk nu niet dat ik dom was, integendeel, maar de school en ik was niet de beste combinatie.

Ik heb in ieder geval bijzonder nuttige en leerzame informatie gekregen over de instrumenten die Hanna aanbied. Nu zul je je afvragen, waarom precies Hanna ? Ik kan verkeerd zijn, maar volgens mij is het belangrijk dat je een aanspreekpunt hebt als je vragen of problemen hebt, en dat is in onze moderne tijd wel eens anders. Persoonlijk vind ik het een zielige evolutie, want we zijn stilaan terug op weg naar de 18de eeuw waar de rijken rijk waren en de meerderheid arm.

De globalisatie eist zijn tol, en ik blijf erbij dat ik liever wat meer betaal voor een goede service dan online naar het goedkoopste te zoeken. Ik ben ondertussen van de oude generatie en heb nog andere tijden gekend, die volgens mij eerlijker en plezieriger waren. Evolutie kan je echter niet tegengaan, dus leg ik me er maar bij neer. In ieder geval krijg je bij Interkoi nog altijd de persoonlijke touch en bediening die ikzelf zou verlangen.

Maar het ging over Hanna Instruments...

Als ik ergens een broertje dood aan heb, dan is het meten...Ik heb niet de discipline om op tijd en stond metingen te doen van het water. Ik kijk het liefst naar de vissen en zie hoe ze zich gedragen. Hier wil ik nu verandering in brengen en dat is één van de redenen waarom ik Guy gevraagd heb op bezoek te komen. Het was een wijze les, en het is hem zelfs gelukt om mij een beetje enthoussiast te maken. Ik ga in de plaats van 1 toestel dan ook 2 toestellen aanbieden, waarvan ik denk dat ze meer als nuttig kunnen zijn.

Een toestel waarvan ik vind dat het het meeste nut heeft, en dat ik indertijd gebruikt heb toen Rini nog meer over de vloer kwam is de prijzige Hanna Fotometer. Dat toestel heeft de meeste functies die belangrijk zijn, en dit wil ik dan ook aanbieden. Ik veronderstel dat de meesten van u de Hanna Multiparameter fotometer wel kennen.

Kort samengevat is het een draagbare fotometer, die speciaal ontworpen is om snel en efficiënt wateranalyses te kunnen uitvoeren in aquaria en vijvers. Met dit toestel kan men volgende parameters meten: ammonia, vrije en totale chloor, koper, nitraat, nitriet, opgelost zuursof, PH en fosfaat. Door de USB connectie kan je dus ook verbinding maken met je PC.

Meer ga ik over het toestel niet zeggen, want ik heb beloofd om een interessante aanbieding te doen, die ik even formuleer. Je kan een toestel kopen, maar dan komen de meesten erachter dat er nog veel meer bij komt kijken. Je moet de nodige reagentia hebben om de metingen uit te voeren, en je hebt de calibratievloestoffen nodig om op tijd en stond het toestel terug de juiste gegevens te laten geven.

Ik heb dan ook een samenstelling gemaakt van het toestel met of zonder koffer, en de meest gewenste metingen. Nadien ga ik alles in mijn verkoopsite koiroyal brengen zodat je ten allen tijde kunt bijbestellen. Het aanbod is éénmalig en als volgt:

HI83203-02: Labofotometer 13 Parameters voor aquacultuur met geheugen en USB; 230V

HI93700-01: Reagentia voor Ammonia - 0.00 tot 3.00 mg/L - ± 100 testen

HI93728-01: Reagentia voor Nitraten; 0.0 tot 30.0 mg/L - ± 25 testen

HI93707-01: Reagentia voor Nitriet LR - 0.00 tot 0,35 mg/L - ± 25 testen

HI740222N: Harde blauwe draagkoffer voor HI83200-02 serie fotometers

Prijs exclusief de koffer: 660 euro

Prijs inclusief de koffer: 730 euro

Het andere instrument dat ik zelf regelmatig gebruik, maar dat ik nooit gecalibreerd heb tot gisteren is de waterbestendige pocket pH, geleidbaarheid (EC) tot 20 mS/cm, TDS en Temperatuurtester. (de zwarte meter op de foto).

Deze is bijzonder nuttig voor het regelmatig meten van de pH, en temperatuur, terwijl je deze ook kan gebruiken om het zout en de geleidbaarheid te meten. Deze bied ik éénmalig als volgt aan:

HI98130: Waterbestendige pocket pH, geleidbaarheid (EC) tot 20 mS/cm, TDS en Temperatuurtester

HI70004P: Kalibratievloeistof pH 4,01 - 5 zakjes van 20 ml

HI70007P: Kalibratievloeistof pH 7,01 - 5 zakjes van 20 ml

Prijs: 160 euro

Je mag overal op het internet de prijzen controleren, en dan zul je merken dat dit een unieke kans is om een compleet pakket aan te kopen. Er is één klein probleem. Ik kan dit enkel maar aanbieden als ik minstens 3 sets van de fotometer verkoop, anders krijg ik niet de noodzakelijke korting.

Eenmaal ik deze korting te pakken heb, kan ik het daaropvolgende jaar alle bijhorende produkten ook via mijn verkoopsite met dezelfe gunstige voorwaarden aanbieden. Ik ben echter vrij zeker dat me het wel lukt om 3 sets te verkopen. Deze aanbieding is geldig tot 15 januari. Waarom 15 januari ? Ik vertrek 20 januari voor enkele weken op vakantie en wil vooraf even alles op een rijtje hebben staan.

Bovendien zal Guy een persoonlijke dag vrijmaken in februari om de deskundige uitleg te geven van beide toestellen, waar je eventueel bij aanwezig kunt zijn. Het zal wel tijdens de kantooruren zijn, maar dat zul je zelf moeten inplannen. Een uitleg is bijzonder interessant, want er zijn veel dingen die ik zelf echt niet wist, en die toch bijzonder leerzaam zijn.

Handleiding HI83203

Handleiding HI98130

Wie gebruik van deze aanbieding wil maken, stuur me een mail, zodat ik alles in gang kan zetten voor de verdere afhandeling. Na deze aanbeveling zal ik in de loop van de volgende maand alle produkten van Hanna online brengen tegen de meest gunstige voorwaarden, zowel de toestellen als de reagentia en calibratie benodigdheden.

Meer afbeeldingen

Hanna op bezoek: afbeelding 1
Hanna op bezoek: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240