Helaas een saaie dag vandaag

Helaas een saaie dag vandaag

Ik heb dan ook niet veel te vertellen. De reis van Noord naar Zuid met de Shinkansen duurde ongeveer 7 uur, en we hebben ± 800 km afgelegd. Saai een reis zoals deze, maar helaas noodzakelijk.

Een Japans madammeke wees plotseling naar buiten om de mount Fuji aan ons te laten zien. Sympathiek dat wel, en voor Polleke en Matthijs natuurlijk de eerste keer dat ze dit zien.

Voor de rest is het buurten en wat bijpraten totdat we in het hotel zijn. In Okayama aangekomen ken ik mijn weg, en dat maakt het iets makkelijker. Na enkele meisjes geactiveerd te hebben bij de uitgang van het station om enkele foto's te maken, zijn we rustig naar ons hotel gewandeld. Die foto's komen morgen, want Matthijs had een zwaar hoofd en hij had de foto's op zijn camera staan.

Tijdens onze reis ben ik in communicatie met Olav, om toch nog te proberen een bijzonder toffe showa op de kop te tikken. Niet dat hij zo geweldig van kwaliteit is, maar ze is vooral mooi omdat ze zo zwaar gebouwd is, net onze stijl. Het is eigenlijk een ginrin showa, maar het gin is niet nadrukkelijk aanwezig. De huidkwaliteit daarentegen is bijzonder, maar het is vooral die bouw....Hopen dat mijn bod wordt geaccepteerd en anders is het ook maar zo...

Hier nog een filmpje van Arnold. Zou een koi zoals deze jullie kunnen bekoren ? Ik hoop dat ik toch wat reacties samensprokkel om een oordeel te vormen of dit een populaire showa zou zijn....

Er is echter wel één ding dat me van het hart moet, en ik weet dat ik weer op zere tenen ga staan. Er wordt op dit moment veel gepromoot om gratis Japan reizen weg te geven. Ik krijg daar een week gevoel van in mijn maag, en ik hoop dat mensen slimmer zijn dan dat. Er bestaat niet zoiets als gratis iets weggeven....denk je dat nu echt. Het klinkt mooi, maar het is niet zo, en als je wil zal ik het je nog uitleggen ook, maar dan moet je me maar eens contacteren.

Ik ga hier niet teveel over doordrammen, maar iedereen heeft op dit moment zelf toch voldoende verstand in deze tijd, dat zoiets niet gedaan wordt. Dat geld moet op de één of andere manier terugkomen, en dan hoef ik daar toch geen tekening bij te maken hoe dat gebeurd, nietwaar ?

Dat is net hetzelfde als je boven de 50 euro gratis verzendingskosten aangeboden krijgt als je online iets besteld. Die moeten ook door iemand betaald worden hoor, en degenen die het verkopen doen dit echt niet voor je schone ogen. Ergens is dit ingecalculeert....

Ik hou van duidelijkheid en zuiverheid, en die is dikwijls zoek....

Meer afbeeldingen

Helaas een saaie dag vandaag: afbeelding 1
Helaas een saaie dag vandaag: afbeelding 2
Helaas een saaie dag vandaag: afbeelding 3
Helaas een saaie dag vandaag: afbeelding 4
Helaas een saaie dag vandaag: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137