“Onderox”. De geschiedenis wil dat ik zelfs één van de medeoprichters was van dit magazine.

" /> “Onderox”. De geschiedenis wil dat ik zelfs één van de medeoprichters was van dit magazine.

" />
Helemaal in de ban van het koivirus

Helemaal in de ban van het koivirus

Volgende week komt er een tijdschrift uit dat vrij bekend is in de Kempen, namelijk “Onderox”. De geschiedenis wil dat ik zelfs één van de medeoprichters was van dit magazine.

Het moet zowat de beginjaren van 2000 geweest zijn, en ik was toendertijd helemaal begeesterd door het internet gebeuren. In 1999 verkocht ik mijn vennootschap in Nederland dat nu nog bestaat onder de naam Liberty trainingsmolens bv. Ik zie trouwens dat het logo dat ik indertijd ontworpen heb nog altijd bestaat.

Websites was toen aan een stille opmars bezig, en ik begreep er absoluut niets, maar dan ook niets van. Tijd om dit te veranderen, daarom stortte ik me op de problematiek van de, voor mij zeer complexe en moeilijk te begrijpen inhoud van het internet gebeuren.

Ik was gefascineerd door het programma “flash” waar je bewegende beelden in kan maken en waar je als het ware een soort film kon samenstellen, die artistiek toch wel enige waarde hadden. Vooral het ontwerpen in Flash was bijzonder aangenaam en ik was er zelfs vrij goed in geworden. Om dit nu op het net te krijgen was een andere zaak en daarom moest ik leren programmeren. Jongens wat een miserie als je de basis nooit hebt geleerd. Maar dit terzake…

Dat moest ik even gaan onderzoeken, wat heeft geresulteert in een nieuw bedrijf dat mijn zoon op dit moment nog altijd voortzet en beheert. Onderox (woordpersiflage op On The Rox) was toen een magazine dat zou opgericht worden , en ze konden wel iemand gebruiken die verstand had van het internetgebeuren.

Nu heb ik tijdens mijn leven verschillende soorten zaken opgericht, allen met een totaal andere ondergrond, maar de meesten waren succesvol. Ik denk dat ik tijdens mijn leven toch wel een 8-tal verschillende zaken heb opgericht met vrij veel succes en enkele mislukkingen. Ik zou er een boek over moeten schrijven, maar dan moet ik eerst op pensioen gaan, en daar heb ik nog geen tijd voor.

Nu heb ik me niet verder met het magazine bezig gehouden, maar toen ik verleden jaar Grand Champion werd met Wakana en ook de daarbij horende grote prijzen van Supreme Champion en Adult Champion, vonden zij het wel terecht om een interview te maken voor hun magazine.

Een paar maanden geleden werden er dan ook wat foto’s gemaakt, en volgende week komt dit weekblad uit. De foto’s vond ik wel spannend, en ik vond het wel gepast om dit nu eventjes in het nieuwsitem te tonen, en wat zonneschijn te brengen tijdens deze winterdagen.

Nu is het wel zo dat de meeste van de getoonde koi reeds verkocht zijn, buiten het zwarte duiveltje van Ueno dat nog altijd deze uitstraling heeft.

Naast de foto’s vind ik het zeker gepast om dit filmpje te tonen van 2 sansai die aangekocht werden als tosai, respectievelijk van Sakai (kohaku) en van Momotaro (showa). Beide zijn nu sansai en hikken tegen de 70 cm. Het filmpje maakte ik gisteren terwijl ik de live uitzending gaf voor de geïnteresseerden. (Ben benieuwd hoelang het weer duurt vooraleer ze dit ook weer gaan nadoen, de creatievelingen.)

Hun namen zijn “Amazing” en “Grace”, 2 voortreffelijke namen. Mooi is het altijd als je een filmpje bij aankoop kan laten zien. De showa bij aankoop, het is april 2015. Let ook op het motoguru van de tosai dat iet of wat storend overkomt als tosai, maar bijzonder charmant is als sansai, tenminste zo ervaar ik het.

De kohaku bij aankoop de dag erna op 16 april 2015. Let vooral op de stevig gebouwde body die niet voldoet aan alle eisen, maar die nog veel in petto heeft om uit te groeien tot een heel eind boven de 80 cm. Ondanks het feit dat ik niet makkelijk het getal 80 cm gebruik, durf ik, als de koi in goede omstandigheden worden verder begeleid, het getal 85 en 90 cm wel in de mond nemen ditmaal....

Helaas moet ik toegeven dat ik een overvloed van deze koppeltjes heb momenteel en dat ik bijzonder blij ben met het bestand dat nu rondzwemt. Ik heb ook een aantal films gemaakt van koi die nog bij mij zitten en die nog moeten verkocht worden. Ik ga deze in de loop van de volgende weken af en toe presenteren om alsnog wat verkopen proberen te realiseren. Er zitten bijzonder goede exemplaren tussen en ik ga bepaalde creatieve constructies proberen te verzinnen om een verkoop te realiseren.

Niet getreurd, jullie zijn altijd winnaars, want de koi zijn stuk voor stuk bijzonder goed, en prijstechnisch bijzonder goedkoop, alhoewel ze toch wel wat centjes kosten. Je mag echter overal gaan vergelijken, geen probleem….

Wat ik ook zal doen in de loop van de volgende weken, en dit moet je goed in het oog houden, is de promoties in de gaten houden, want ik ga tijdens mijn rustperiode, bepaalde interessante verkoopsnieuwtjes lanceren. Hou de site dus goed in de gaten, het zal een complete promotie veldslag worden, en minder informatief nieuws.

Vergeet ook Ben niet te bezoeken tijdens mijn afwezigheid, want ik zou het erg vinden als hij daar ocharme alleen moest zitten, en vergeet het vooral niet:

Bij iedere aankoop tijdens mijn afwezigheid krijg je dubbele punten bij aankoop van een koi, die recht geven op een lot voor een gratis reis naar Japan.. Ook van toepassing bij bepaalde promoties.

Meer afbeeldingen

Helemaal in de ban van het koivirus: afbeelding 1
Helemaal in de ban van het koivirus: afbeelding 2
Helemaal in de ban van het koivirus: afbeelding 3
Helemaal in de ban van het koivirus: afbeelding 4
Helemaal in de ban van het koivirus: afbeelding 5
Helemaal in de ban van het koivirus: afbeelding 6
Helemaal in de ban van het koivirus: afbeelding 7
Helemaal in de ban van het koivirus: afbeelding 8
Helemaal in de ban van het koivirus: afbeelding 9
Helemaal in de ban van het koivirus: afbeelding 10
Helemaal in de ban van het koivirus: afbeelding 11
Helemaal in de ban van het koivirus: afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240