Het andere project

Het andere project

Het andere project dat Interkoi opvolgt is het koihuis dat stilaan in zijn eindfase begint te komen. Welke van de 2 eerst klaar zal zijn valt nog te betwijfelen, want bij het andere project zit de vlam in de pan.

Het polyesteren is begonnen en op dit moment zou het volledig moeten afgewerkt zijn. De filterkamer wordt zoals je ziet betegeld en de onderdelen voor de toestellen van de filterinstallatie zijn van roestvrij staal. Alles wordt in de fabriek klaargestoomd op maat.

Een kort filmpje van de werken doet de rest. Ondanks mijn aanwijzing om de filmpjes horizontaal te maken met de telefoon, zijn mijn wensen hier weer overtreden en krijgen we weer een verticaal filmpje !

Ondertussen is de eigenaar van dit project gisteren op bezoek geweest op zijn doorreis naar Arcen, waarbij de stand van zaken werden besproken.

INFORMATIE VOOR DE VOLGENDE DAGEN

Morgen doe ik de koi weg samen met Ben en Benny naar Arcen. Benny gaat voor de eerste keer ook eens meedoen met een show. Altijd spannend…voor hem tenminste….

Het zou fijn zijn moest ik volgend jaar meerdere klanten mee kunnen laten doen aan de Euregio koishow, maar het zal een ijdele wens zijn denk ik.

Ik blijf niet in Arcen want ik heb geen stand. Met andere woorden zal ik ook ZATERDAG GEWOON GEOPEND ZIJN van 11.00 tot 16.00 uur. Of er volk zal komen is niet zeker, maar ondertussen kan ik altijd mijn werk doen, en voor mensen die toch komen, wie weet…

.

Zondag is een ander verhaal, want dan ben ik wel aanwezig in Arcen. Vermoedelijk zal ik rond 12.00 arriveren, en wie mij graag wil spreken kan altijd een afspraak maken.

Wie wel aanwezig zal zijn op zondag vanaf 10 uur is Toon. Zijn machtige ogon die GC geworden was op de Euregio koishow zal ook zijn kansen verdedigen in Arcen.

Bovendien heeft Toon de wens te kennen gegeven om de koi te verkopen. Mensen die interesse tonen kunnen ofwel met mij, maar nog beter met Toon afspraken maken om eventueel te overleggen.

Je kan Toon altijd makkelijk bereiken via messenger waar je ook de foto terugvind van de 92 cm grote ogon van Momotaro.

Ik heb gisteren ook een aantal koi gefilmd die ik voorbereid op klanten die zaterdag eventueel komen. Het zijn degelijke koi zonder in grootspraak te vervallen, maar sowieso de moeite waard.

Ik zet ze even op een rijtje moest je interesse hebben:

Een sanke van 50 cm

Een kohaku van 49 cm

Een kohaku van 57 cm

Een sanke van 56 cm

Een ginrin kohaku van 62 cm

Bekijk ze rustig en kom zaterdag even kijken, het zijn interessante koi….

Meer afbeeldingen

 Het andere project: afbeelding 1
 Het andere project: afbeelding 2
 Het andere project: afbeelding 3
 Het andere project: afbeelding 4
 Het andere project: afbeelding 5
 Het andere project: afbeelding 6
 Het andere project: afbeelding 7
 Het andere project: afbeelding 8
 Het andere project: afbeelding 9
 Het andere project: afbeelding 10
 Het andere project: afbeelding 11
 Het andere project: afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240