Het éénkleurgeweld van Polleke

Het éénkleurgeweld van Polleke

Hey Luc, ik had even zin om de karashi eens in de bowl te zetten omdat dat zo tof is om te doen. Dus ineens maar wat foto's en filmpjes gemaakt om jullie te verwennen.

De doitsu vind ik zo prachtig omdat die zuiver en licht van kleur is en ook niet zo simpel met de schubben rijen aan de zijkanten. Deze doitsu is van 82 naar 83@84 gegroeid dus ik ben tevreden dat ze niet stilstaat. Bekijk hier het filmpje 

De andere karashi is nog goed in de lengte bezig en is van 84 naar 87 cm gegroeid en dat is natuurlijk fantastisch om in de handen te houden ( kan ik dan niet laten). Ook is het gemakkelijk met de meetlat en grote bowl om te meten en filmen want dan moet de koi niet van de meetbak naar de bowl verplaatst worden. Bekijk hier het filmpje.

Dit wat betreft het verhaal van Polleke. Altijd interessant voor sommigen om het filmpje bij aankoop te tonen. Dit is van de Doitsu Karashi, nu in haar negende levensjaar en ziet er nog fantastisch uit. De kweker was Marudo.

Dit is het filmpje van de  geschubte karashi. Ze is iets jonger, namelijk precies 6 jaar en is van de kweker Marusei. Het was de bedoeling om deze naar de 100 cm te laten doorgroeien en ze is goed op weg, maar de laatste 13 cm is een hele stap. Is dit wel nodig ? In mijn ogen absoluut niet. Zelf ben ik meer dan tevreden met 85-90 cm, ze hoeven echt niet groter te zijn. De grandeur en de sierlijkheid heeft niets met grootte te maken.

Op dit filmpje zie je nog wanneer ze aangekocht werden in november 2016. In ieder geval proficiat Polleke, ze zien er fantastisch uit ! De majestueuze foto van polleke is hier ook te bewonderen.

NOG EVEN EXTRA INFORMATIE VOOR ZATERDAG

Ik word regelmatig gecontacteerd over de showa die ik zaterdag zal presenteren. Ik wil even bevestigen dat ik enkel nu zaterdag de koi ga indelen in de verschillende prijsklasse. Indien je vooraf wil kopen omdat je niet kan komen of dat je zeker wil zijn dat je een showa kan aankopen uit deze serie, dat kan zeker, maar dan kosten ze altijd 395 euro, welke je ook kiest.

Na zaterdag verdwijnt het aanbod sowieso.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOG STEEDS TE KOOP: TESLA MODEL-S

Bekijk ook het filmpje

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meer afbeeldingen

Het éénkleurgeweld van Polleke: afbeelding 1
Het éénkleurgeweld van Polleke: afbeelding 2
Het éénkleurgeweld van Polleke: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

9 reacties

Rudi w.

555

Polleke

555


Johan

555

Polleke

555


Polleke

555


Ronny V

555

Polleke

555


Wim DW

555

Polleke

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml