Het einde van het jaar is in zicht

Het einde van het jaar is in zicht

Het jaar loopt op zijn einde. We bereiden ons voor op de eindejaarsfeesten en we gaan deze in hoopvolle sfeer proberen te beëindigen. De meeste koi zwemmen momenteel goed rond. Het transport is niet geweest zoals het gewoonlijk is, de koi zijn iets meer bedeesd dan gewoonlijk.

Vermoedelijk hebben ze door de transport problemen een andere route genomen, maar daar heb ik geen informatie over. Ondertussen zwemmen ze rustig rond en de tijd zal alles wel in orde brengen veronderstel ik. 

De duikboot is ondertussen ook in gang geschoten. Die ging wat veel op de grond liggen en had blijkbaar toch wat last gehad van het transport. Ik heb gisteren even een filmpje gemaakt. Het  kleine grut zwemt momenteel schichtig rond, maar dat is niet abnormaal;

Ook hier heb ik een klein filmpje van gemaakt. Voor de rest is er niet veel nieuws te melden. De veiling van Sakai is volop bezig, dus mensen die nog een gooi naar een koi willen doen, kunnen mij nog alsnog contacteren. 

Ondertussen krijg ik weer bericht van de Momotaro koifarm dat ook zij nog een laatste veiling organiseren dit jaar en dit op 26 december tot en met 27 december. De koi staan reeds online, en indien je een gooi wil doen naar één van deze koi, dan kan je me altijd een berichtje sturen.

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

bennie

555


Dick

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml