Het is toch zo moeilijk

Het is toch zo moeilijk

Je moet zo goed opletten wat je doet. Wist dat ik constant enkele uren op dezelfde plaats geplakt sta om mijn plaats niet af te geven aan de Aziaten, en geloof me, die proberen me langs alle kanten weg te krijgen. Ik wil echter de koi duidelijk zien en dat kan alleen vooraf en terwijl ze aangeboden worden.

Ik moet meerdere mensen ontgoochelen, want ik ga je zo dadelijk enkele filmpjes laten zien van koi die aangeboden worden. Het zijn de  koi die Ben geselecteerd had voor mij die ik zou moeten aankopen...van een lachertje gesproken.

Momotaro veiling 1

Momotaro veiling 2

Momotaro veiling 3

Momotaro veiling 4

Momotaro veiling 5

Momotaro veiling 6

Momotaro veiling 7

Momotaro veiling 8

Nu begrijp je misschien ook hoe het eraan toegaat op een veiling, en hoe moeilijk het is om koi in deze categorie aan te kopen. 

Ondertussen heb ik op deze veiling enkele koi aangekocht, maar er is een probleem gerezen.Terwijl ik probeer mijn nieuwsitem te schrijven zijn er enkele mensen al op de hoogte van wat ik gekocht heb, en zijn er al enkele koi van verkocht. Misschien moet ik dat in de toekomst niet meer doen.

Ik ga zo dadelijk de koi online zetten, maar  hier ook nog een indruk van het aanbod.

 

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

19 reacties

The Untouchable

Ondanks alles en ondanks het zgn \'lachertje\' van Ben (wat we de man uiteraard vergeven), toch weer een 9-tal prachtige en indrukwekkende gosanke koi gescoord die kennelijk heel goed in de markt liggen. Ten bewijze hiervan dat er binnen de kortste (internet) keren reeds drie stuks meteen van verkocht zijn. Dit laatste kan bij sommigen mss enige wrevel opwekken, maar de huidige markt (met al z\'n mogelijkheden) steekt nu eenmaal zo in mekaar. Proficiat en vele gelukwensen aan al die snelle kopers van de allereerste minuut, het zijn stuk voor stuk pareltjes die jullie op de kop hebben kunnen tikken. Gezond jaloers dat ik ben, jullie kunnen het niet geloven.

Wim DW

het klopt dat het een voor een pareltjes zijn - de ene parel al wat groter dan de andere maar het toont nogmaals aan hoe fel en snel de huidige maatschappij handelt.  Een gevolg hiervan is dat de vroegere manier van handelen niet meer lukt


Ronny V

Die nr 4 die ik in een vorig nieuwsitem vernoemde. 17.000.000 Yen Ik wist dat die koi niet voor ons bestemd was, maar zo\'n prijskaartje? Duizelingwekkend.

Wim DW

duizelingwekkend is nog te zacht uitgedrukt


Johan

Moest gelijk aan je denken Ronny we vonden het allebei een geweldige Koi en wisten dat ze niet haalbaar zou zijn voor onze Benelux. Maar €140.000,- inkoop excl mogen we wel duizelingwekkend noemen 🤭🤭🤭.


The Untouchable

Op de foto: the good, the bad and the ugly! En de getoonde koi in de bowl is zeker niet \'the ugly\'. De rest laat ik hier in het midden en aan ieder andermans beoordeling over! 

Wim DW

als de koi niet \" the ugly \" is - wie is dan \" the bad\"

The Untouchable

@Wim DW Twee keuzemogelijkheden, aan jou de eer!


Johan

Wat mij toch wel weer opvalt is dat de biedingen per centimeter oploopt. Nu is 68 cm ook wel heel bijzonder voor 20 maanden oud. Zie dat showa SH-V19-12122 ook maar 20 maanden oud is en ook zo extreme lengte heeft een Koi die dus heel heel groot zal gaan worden. En nu bij nieuwe Koi aanbiedingen staat.

The Untouchable

Ja, de meeste van die Aziaten hebben een speciale app op hun smartphone waarmee ze, als ze een foto nemen van een koi, meteen ook de lengte ervan op hun schermpje kunnen aflezen. Bovendien schijnt het bij hen een speciale onderlinge competitie te zijn geworden om de grootste/langste koi met zo weinig mogelijk leeftijdsmaanden op de teller te bemachtigen, kwestie van mekaar de loef af te steken. Geld speelt daarbij helemaal geen rol, en wij westerlingen kunnen alleen maar meewarig toekijken. Dus Johan, scherp uw degens voor een volgende uitgave.

Wim DW

@The Untouchable ja dat zou beschikbaar zijn in hong kong dat toestel - kost wel wat geld maar het zou ook automatisch de biedingen op de auctions doen 😂😜


The Untouchable

Ah zo Wim DW, dan weten we nu ook wie er achter die enorme biedingen per cm zit, en dat JvR niet kan volgen . . .  


The Untouchable

De voorlaatste alinea van uw nieuwsitem is hoegenaamd geen toonbeeld van duidelijkheid. Wil je hiermee zeggen dat er favoritisme in het spel is, met pre-informatie en dus informele voorkeurrechten voor sommigen? Ik versta het in elk geval niet goed, tenzij het om vissen gaat waarop bepaalde biedingen van klanten van toepassing waren. En dan is er toch niks abnomaals aan de hand in mijn (neutrale) optiek. Verklaar u dus nader aub wat je hiermee juist bedoelt.

interkoi

Ik probeer het uit te leggen @martin. Ik zet alle filmpjes op youtube, en nu wordt ik op youtube ook al veel gevolgd. Mensen zien dan onmiddellijk wat ik gekocht heb en contacteren mij al voor info en prijzen. Ik kan uiteraard niet verkopen terwijl ik aan het werk ben, maar mensen zijn zeer bijdehand, en ik kan moeilijk niet verkopen....

Wim DW

@interkoi dat noemen ze een mens in snelheid pakken - maar voor de verkoop is dat wel best ok

The Untouchable

@interkoi Mooie en begrijpelijke uitleg, met als conclusie: je kunt niet werken terwijl je aan het verkopen bent. Een doordenkertje . . . 

Matthijs

@interkoi Wie t eerst komt wie t eerst maalt toch ;-) goede aankopen weer!


interkoi

....niet werken als ik aan het verkopen ben. Vermoeidheidssyndroom misschien....😒

The Untouchable

@interkoi Ja Bompa, het weze u gegund. Wij onderschatten het allemaal, de inspanningen alsook de lef die jij levert om mooie en geweldige koi naar de lage landen te brengen.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240