Ontgoochelende en deprimerende dag

Ontgoochelende en deprimerende dag

Ik wist dat het niet plezierig zou worden vandaag, maar door een paar omstandigheden werd het nog minder plezierig. Vandaag was het opensales gecombineerd met een veiling van tosai, nisai en wat jumbo koi, en daar had ik nu mijn hoop op gevestigd.

Het tosai gebeuren nam veel tijd in beslag. Het zijn de overblijvers dit jaar, en Sakai wil ze nu zoveel mogelijk verkopen. Hij heeft gelukkig niet het probleem dat wij hebben. Hij verkoopt ze altijd. Na de tosai begon de veiling en dat ging gepaard met de grotere tosai in combinatie met de nisai en de jumbo.

Je moet alles goed opvolgen, want alles wordt door elkaar geserveerd en veel tijd om een koi te bekijken  heb je niet. Nu is het zo dat de meeste betere nisai normaal morgen allemaal komen, maar de  jumbo kohaku kwamen vandaag aan de beurt. 

Ik heb bijzonder slecht internet en kan geen filmpjes geupload krijgen, daarom dat ik maar naar een link op mijn FB account verwijs, want veel meer kan ik er niet van maken vandaag. De FB'ers zullen het misschien al wel gezien hebben, maar hier heb je al een eerste indruk van de jumbo kohaku waar ik voor overstag ging.

Kohaku Sakai 01

Kohaku Sakai 02

Kohaku Sakai 03

Ik had er 4 op mijn lijst gezet, maar kan ze helaas niet allemaal laten zien.  Ik heb er geen enkele kunnen te pakken krijgen. Ik ben er nog even niet goed van, en ik heb anders goed meegeboden. Normaal bied ik zelfs niet zo hoog, het is eeuwige zonde. 

Maar ja, morgen komt er weer een dag...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

4 reacties

Peterken

Nogmaals en ik vind het prachtig wat je wil bereiken. Maar als je dat ziet wat ze voor zo een visje vragen. Dan mogen ze het houden. Sorry dat is mijn gedacht. Gewoon belachelijk vind ik het. Daar was een koi waar je een huis van kon kopen. Welke gek betaald dat.

Wim DW

ik kan volgen dat je dit allemaal veel vindt, maar het is hetgeen iemand ervoor wil betalen dat de prijs bepaald.  misschien korter bij huis, waarom is een soortgelijk huis in Oud Turnhout duurder als in Retie


Johan

Morgen weer een kans gelukkig heb je al een paar hele goede en mooie Koi bij Momotaro kunnen scoren.


William William

Waardevol en zeer aantrekkelijk, maar nog altijd geen reden om absurde prijzen te gaan betalen. Ah, het is niet het einde van de wereld.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240