Het jumbo festival

Het jumbo festival

Er zijn nog enkele jumbo te koop die zich bevinden in vijver 5. Er moeten er nog een aantal opgehaald worden, maar het zou fijn zijn als de overige ook plaats konden maken voor de nieuwe koi aanwinsten die binnenkort overkomen. 

Daarom probeer ik via een actie toch nog een aantal van deze jumbo aan aanlokkelijke prijzen aan te bieden. Gewoon komen kijken en zien of er iets tussenzit dat je kan bekoren is het beste, en dan in overleg een prijs bepalen.

Het zou fijn zijn als ik alles zou kunnen verkocht krijgen, maar ik weet hoe moeilijk het is momenteel. De meesten zijn boven de 80 cm en doen het meer dan goed zoals je in dit filmpje kan zien.

Het filmpje duurt wel 15 minuten, want ik was vergeten de camera stop te zetten. Niet erg als je graag 15 minuten kijkt, anders moet je het beeld maar afzetten. Ik kan je garanderen dat er nog prachtexemplaren tussen zitten waar menigeen veel plezier in zou hebben.

Het wordt trouwens aardig weer vandaag met zonnige temperaturen tot 18°, het geschikte moment om toch nog eens langs te komen en je niet blind zitten te staren op het onhaalbare dat telkens getoond wordt op sociale media.

Ondertussen zijn er toch een groot aantal koi reeds verkocht van de nieuwste aankopen, waar ik uiteraard heel blij mee ben. Het bevordert de drang tot aankoop. Ik heb de meest verkochte al op hun originele plaats gezet. 

Wel zal ik in de loop van morgen alles opnieuw klasseren, zodat ik eventuele nieuwe aankopen weer op hun rechtmatige plaats kan zetten. 

HET JUMBO FESTIVAL

 

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Johan

555


eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml