Het moeten niet altijd geweldenaren te zijn

Het moeten niet altijd geweldenaren te zijn

Hoi Luc, goed thuis gekomen met vis. Na anderhalf uur overwennen in de schaduw vis los gelaten. Op etenstijd kwam de Benigoi erg enthousiast naar voer en drukte andere vissen weg. Alsof die al jaren in mijn vijver zit. Een brutale vis dus…

Dat was de mail die ik ontving gisterenavond van Jan Hendrik die overstag was gegaan voor deze benigoi.

En zo zwemmen er nog velen rond die in iedere vijver een goede aanwinst zouden zijn, en die prijstechnisch een haalbare kaart zijn.

Het zijn “de ongewensten”, koi die er altijd over schieten, en het hoeven zelfs nog niet de slechtste te zijn, want er zitten soms koi tussen die zelfs mee naar een show kunnen…wat zeg ik, ik zal er eens een paar van “de ongewensten” meenemen naar een show, een goed idee….

Het is de gewoonte geworden dat, telkens als ik naar Japan ga, er 30% verkocht wordt als ik in Japan ben, 30% als ik thuis ben, en de rest blijft telkens een strijd om deze te verkopen. Hier zou ik nog iets op moeten vinden.

Ondertussen begint het in Vietnam ook te vlotten met de verkoop van koi. Ik word telkens geupdate over de ontwikkelingen, en dat is best fijn.

Het geeft je ook een indruk van hoe de mensen leven en hoe ze hun tuinen verzorgen. Dit filmpje geeft je een indruk van hoe ze een tuin aankleden, en dat is toch wel heel anders dan hier.

Dit filmpje is in Hanoi, en de koi die er nu in zwemmen zijn koi van Taniguchi San die verleden jaar werden aangekocht. Mooi om te zien of niet ?

Zelf heb ik mijn plekje gisteren opgesmukt met wat bloemen om de boel ook wat op te fleuren. Het geeft toch dadelijk wat gezelligheid.

Meer afbeeldingen

Het moeten niet altijd geweldenaren te zijn: afbeelding 1
Het moeten niet altijd geweldenaren te zijn: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240