Het weekend van de deugdelijke koi

Het weekend van de deugdelijke koi

In België is het dinsdag een feestdag. Vraag me niet welke want ik kan er niet op antwoorden, want ik vier feestdagen als werkdagen !

De meeste bedrijven maken van de maandag dan een overbruggingsdag zodat men in België in principe een verlengd weekend heeft.

Ik moet maandag toch zorgen voor Transport van enkele koi naar Noorwegen, daarom zal ik dit weekend als volgt open zijn.

Zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Zondag van 10.00 tot 12.00 uur

Maandag van 10.00 tot 14.00 uur.

Ik zal ook alles doen om een groot aantal deugdelijke koi aan te bieden die nog niet echt getoond zijn, en die gedurende de zomer in een vijver hebben gezwommen die op een constante temperatuur van 22° werd gehouden.

Geen alledaagse tosai, maar tosai met nog veel toekomstpotentieel. De vijver is ondertussen helder getrokken, zodat je de koi goed kunt zien. Ze zitten niet in blauwe bakjes maar hebben een vijver van 40 kuub ter beschikking.

We, hiermee bedoel ik Ben en ik, hebben deze week een volledige selectie gemaakt van deze koi, en het kaf van het koren gescheiden, zodat er op dit ogenblik nog heel deugdelijke en toekomstgericht degelijke showa en sanke rondzwemmen.

Maak gebruik van deze kans, want het is het laatste weekend voor de show van Arcen. Ik ben dus dit weekend nog open, daarna ben ik in Arcen te bereiken.

Wat is de deal.

Veni - Vidi - Vici of je komt, je kijkt, je kiest en je koopt. Je mag de koi nog tot 15 oktober in deze vijver laten zitten die op deze constante temperatuur wordt gehouden.

De begeleiding van de koi is top. Er wordt 3-5 keer per dag gevoerd, met toevoeging van klei en een extra behandelijk met astraxantine om het kleurniveau te verbeteren. Nog 2 maanden in goede conditie betekent dit dat deze koi nog een goede groei zouden kunnen maken van 5 cm.

Astraxantine geeft die extra fluwelen glans na een bepaalde periode. Ik heb het verleden jaar toegepast en het resultaat vond ik zeer positief zonder nadelige gevolgen achteraf.

Bekijk eerst eventjes wat je te zien krijgt. Dit zijn niet zomaar de eerste de beste koi, geloof me maar. Hier zit een hele resem goede genen achter, en dan praat ik over de generatie top oyakoi van Momotaro.

Bekijk eerst even de selectie door ons gedaan. Alles werd minitueus gecontroleerd door Ben, waarbij de gemiddelde grootte tussen de 35 en 45 cm is op dit ogenblik.

Geen gekookte forellen, maar degelijk gebouwde gosanke met goede huidkwaliteit en geen afgezwakt hi (integendeel) van het merk Momotaro, met andere woorden, koi om op te bouwen en mee te werken, niet geforceerd, en met een geweldig gevoel voor kleur. Kom en overtuig jezelf.

Goedkoop…vergeet het maar, er is een prijs aan gebonden,maar wel een deugdelijke prijs net zoals de koi…heel deugdelijk met het voordeel om ze nog 2 maanden te laten zitten.

De prijs wordt ter plaatse afgesproken na het bekijken van de koi. De kwaliteit wordt samen besproken, en dan mag je kiezen of de koi mag blijven zitten of niet.

Ik heb ook goedkope koi in de aanbieding, dat kan ook tijdens deze driedaagse van Arendonk. Ik heb een vijver met koi van 100 euro momenteel. Er zitten nog een 20-tal koi die weg moeten. Ze nemen allemaal te veel plaats in. Deze koi verkoop ik met dik verlies en voor mensen met een lager budget is dit een ultieme gelegenheid, maak er gebruik van, want nadien is het niet meer mogelijk.

Maak ook gebruik van de speciale aanbieding: 10 kg summer + GRATIS 3 kg color boost ter waarde van 47.95 euro.

Meer afbeeldingen

Het weekend van de deugdelijke koi: afbeelding 1
Het weekend van de deugdelijke koi: afbeelding 2
Het weekend van de deugdelijke koi: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137