Het ziet er gelikt uit

Het ziet er gelikt uit

De laatste loodjes wegen het zwaarst wordt wel eens gezegd, en waarempel het einde komt nu toch in zicht !

Er zijn niet veel woorden nodig om uit te leggen wat je van dit resultaat vind ! Eigenzinnig, creatief, eigentijds en doorspekt van een persoonlijke stijl.

Het geheel geeft een robuust, doordacht en solide indruk. De vraag die ik me dan stel is of het plannen waren die vooraf uitgedacht werden, of is het de impulsiviteit van het moment die dit bouwwerk als resultaat heeft.

Originaliteit is inderdaad een woord dat hier van toepassing is. Geloof het of niet, maar het bouwwerk met de stenen speelde ook in mijn gedachten enkele weken geleden, maar ik heb het idee laten varen omdat ik in de winter geconfronteerd wordt met mijn overkapping.

Een kort filmpje geeft ons een indruk van het opbouwen van de stenen muur en van de algenrijke vijver.

Ik ben bijzonder benieuwd hoe het er in de toekomst uit gaat zien, en dan heb ik het niet over de vijver, maar over de koi die er in rondzwemmen. Hier zitten verschillende koi in waar we het einde nog niet van gezien hebben !

Belangrijke informatie

Nu zaterdag is de laatste dag dat ik open ben voor de volgende 3 weken. Zondag ben ik sowieso niet open omdat ik dan aanwezig moet zijn op het watergala om “eventuele prijzen” op te halen.

Ik ga met 9 koi naar de show, waaronder enkele verrassingen. Ik zal 2 vaten tot mijn beschikking hebben, en je bent natuurlijk altijd welkom om even te komen kijken.

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober ben ik gesloten want dan vertrek ik naar Japan tot en met 9 oktober. Dit wil zeggen dat ik ook op 8 en 9 oktober NIET open ben.

Wil je toch nog even gebruik maken om een bepaalde koi te zien of aan te kopen, dan zou je nu zaterdag even binnen moeten springen, tenzij je door de week een afspraak wil maken.

Meer afbeeldingen

Het ziet er gelikt uit: afbeelding 1
Het ziet er gelikt uit: afbeelding 2
Het ziet er gelikt uit: afbeelding 3
Het ziet er gelikt uit: afbeelding 4
Het ziet er gelikt uit: afbeelding 5
Het ziet er gelikt uit: afbeelding 6
Het ziet er gelikt uit: afbeelding 7
Het ziet er gelikt uit: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240