Hij kwam voor een gele

Hij kwam voor een gele

Maar het werd er gene. Op dit moment verkopen is een moeilijke aangelegenheid. Ik probeer mij de vraag te stellen hoe het komt, maar ik kan er geen antwoord op geven.

Ze waren niet geel genoeg, en dan houdt het op natuurlijk. Ik heb er een hekel aan om een verkoop te forceren, dat is voor mij not done, ondanks het feit dat ik natuurlijk altijd zal proberen om te verkopen.

Dan maar een filmpje van de laatste gele schraapmachines, want ze hangen continue met hun mond boven water om de pellets op te schrapen.

Het staat als een paal boven water dat dit karaktervolle koi zijn die je makkelijk tam kan maken. Ik krijg regelmatig mails van mensen die bijzonder gelukkig zijn met het gele gevaarte. Ze zijn niet alleen tam, je kan ze zo uit de vijver nemen.

Verkopen zit in het bloed, het zit in de aderen, en mijn geluk kan niet op als ik kan verkopen. Ik weet uit jarenlange ervaring dat de maanden juli, augustus en september een ramp zijn, maar dit jaar is het anders, het voelt niet goed…

Daarom zal ik mijn intenties voor de komende Japanreis moeten herzien, want koi kopen om niet te verkopen is in mijn ogen zowat het ergste wat je kan doen.

Het is echter wel een goede voorbode, want ieder jaar blijf ik dan met beide voetjes op de grond, zodat ik word behoed voor extravagante uitgaven…

Ondertussen roeien we door naar de eerste veilingen. Ik kreeg het volgend bericht binnen van Daisuke wat betreft de eerste veiling in oktober:

Hello Everyone,

We have on our first Auction schedule for October 2019 auction. Our October auction will be 2 days, from Monday October 7 from 12pm and Tuesday, October 8 from 10am.. This auction will have 2 year and 3year guarantee female .

We will upload the pictures and videos of the auction koi at the end of September. This auction is a dealer auction. Hobbiests should contact a Momotaro Koi dealer for more information on bidding. We look forward to seeing everyone at our auction in October.

Voila, zo weten jullie het ook. Ik ben wel bijzonder beniewd wat er wordt aangeboden, en verwacht grootse dingen…..

Meer afbeeldingen

Hij kwam voor een gele: afbeelding 1
Hij kwam voor een gele: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240