Ik heb geen goesting

Ik heb geen goesting

Ik heb vandaag geen zin om een lang nieuwsitem te schrijven. Morgen heb ik meer tijd en hopelijk meer animo om wat neer te pennen.

Deze avond ga ik lekker eten in ons favoriete restaurant, the boston steak house, in de plaats van de ganse avond filmpjes op te laden en verhaaltjes te schrijven. Het was een hectische dag met veel ups en downs, maar je zult moeten wachten tot morgen.

2 UUR LATER...het was lekker

 

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

15 reacties

Johan

Kort misschien wel kortste nieuwsitem ooit maar levert wel de meeste reacties op. Een doordenkertje

The Untouchable

Is niet juist wat je zegt. Herinner u de nieuwsitems waarin iets GRATIS werd beloofd door Bompa. Een magisch woord voor Nederlanders! Daar kwamen zowaar 50 tot 60 reacties van (vooral hollandse) aasgieren op, weet je nog wel.

Wim DW

@The Untouchable in een poging om alsnog het record te halen, ik gok op 75 %


Peterken

Hi Bompa gelijk heb je. Geniet van het leven en het zal je wel gesmaakt hebben wel prachtige koi hoor. Niet jaloers maar ik kan het niet begrijpen van die prijzen. Misschien wil ik het ook wel niet begrijpen. Ik kan er met mij boeren verstand niet bij.

The Untouchable

Een goede boodschap Peterken: vanaf nu consequent zijn en kordaat afhaken! Want wsl ben jij een boer!  

Wim DW

@The Untouchable vanuit mijn altruisme  - beste peter - je was waarschijnlijk niet bij de les toen het spel van vraag en aanbod werd uitgelegd.  Door de steeds toenemende economie in Azie en het stilaan verdwijnen van het communistische gedachtgoed blijken daar in een land met meer inwoners dan europa, vormt er zich een zeer grote groep mensen die om geld zich geen zorgen hoeven te maken.  Als je weet vanuit hun geloof dat een vis in het algemeen \"voorspoed en geluk\" meebrengt, is mijn inziens de logica van de hogere prijzen een gevolg op. dat jij hier niet wil aan meedoen, dat is je recht  en besef ook dat de schrijvers op dit forum ook bedenkingen maken, maar wel op de eerste rij stonden toen de micro/macro cursus van Eyskens werd gedoceerd.  je kan  je als communist  verzetten, je vrienden aan de andere kant van de muur doen dit zeker niet


Ronny V

😄😄


rudy

je hebt gelijk laat het je smaken die steak


The Untouchable

2 UUR LATER . . . had je dan zo\'n grote honger Luc, dat je ocharme meteen begon te smossen? Zag er voor de rest wel heerlijk uit, ik wist niet dat er in Japan ook een eetcultuur voor Bourgondiërs bestond. Zolang er maar roze gebakken steak in het menu zit, kan het nooit slecht zijn.

Johan D

Na zo’n maaltijd moet hij de flauwe niet meer uithangen van “ik heb geen goesting “ Als dat geen energie boost is

The Untouchable

@Johan D Hij draait ons om onze vingers, zoals hij het wil!


Wim DW

ik vermoed dat die cultuur gekomen is door het koi-toerisme - en zoals je zegt een goeie steak kan smaken - maar gezien mijn bloeddorstige ingesteldheid mag het voor mij bleu chaud zijn


The Untouchable

Opgelet voor de onzichtbare Mrs. Corona in dat restaurant vanavond! 😁😄😐


KONDHO

Ziet er lekker uit. Laat u maar eens gaan ( met mate(n) natuurlijk). Dat je stevig staat komende dagen. Smakelijk. 


Jack

Je hebt gelijk Luc.  Smakelijk eten zou ik zeggen !


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240