Ik verwachtte eigenlijk niemand

Ik verwachtte eigenlijk niemand

Ik had me zelfs maar half voorbereid op de komst van een paar die-hards, maar dat pakte eventjes anders uit.

Totaal onverwacht werd ik overstelpt met bezoekers, en het werd een bijzonder aangename zaterdag, waarbij een aantal nieuwe klanten ook van de partij waren. Gelukkig was Ben aanwezig en konden we de taken af en toe wat verdelen. Het was misschien niet de beste tijd voor de koi, want er werden bijzonder veel vissen gebowld.

Misschien zijn ze dit al gewoon, maar toch vinden ze het niet fijn om telkens in de blauwe bowl te moeten verdwijnen en…besproken te worden.

Als er zoveel volk is, is het wel altijd wringen aan de zijkanten van mijn binnenvijvers, maar och dat moet je erbij nemen, en volgende week ga ik een aanpassing doen, zodat er iets meer plaats vrijkomt.

Ik was blij dat er mensen kwamen kijken naar de Sakai die ik deze week in promotie heb gezet. Deze kohaku behoren misschien niet tot de top waar wij het zo graag over hebben, maar het zijn allen deugdelijke koi met goede genen en eigenschappen die prijstechnisch aan meer dan alle eisen voldoen.

Bekijk ze goed en als je het shiroji ziet met het perfecte beni wat wil je dan nog meer ! Ze staan nu in promotie, en de mensen die er gebruik van gaan maken, zijn verstandig. De promotie verloopt deze avond en dan is het ook werkelijk gedaan, want denk nu niet dat ik ze zomaar weg ga geven voor een appel en een ei.

Een bijzonder grote aantrekkingkracht hebben deze koi die hier getoond worden. Ondanks het feit dat het mannen zijn, verbazen ze iedereen, en ik begrijp waarom.

Ik probeer er telkens op te drukken dat men volop bezig is met het omschakelen van de voorkeur voor vrouwen naar mannen, maar dan moeten ze ook aan de eisen voldoen. Als ik deze mannen zou verkopen als vrouwen, dan weet ik zeker dat er geen mens naar zou kraaien…

Ik ben eigenlijk de enige voorloper die meedenkt in het omschakelingsproces, en je zult zien dat in de toekomst de voorkeur voor vrouwen zal omgetoverd worden naar de voorkeur voor gelijkvormige mannen.

Zoals voorheen gezegd, wil ik deze mannen een kans geven om verder te ontwikkelen en zal ik er alles aan doen om deze zelf naar de 80 cm te brengen in mijn buitenvijver die op een vrijwel constante temperatuur kan worden gehouden. Ik sta echter nog altijd open voor mensen die mee willen denken in het project.

Een showa waar vandaag veel interesse voor was, is deze vrouwelijke yondan showa. Het arme beestje werd wel 3 keer gebowld en ik kan toch niet neen zeggen als ze er telkens achter vragen. Wat moet je hier verder nog aan uitleggen buiten het feit dat dit een spannende showa is met de toekomst nog voor zich.

Niet verkopen is geen probleem, die verkoopt zichzelf wel binnen onafzienbare tijd. Profiteer nu van het aanbod, want het is de prijs van de laatste kans, en ik zal hard zijn ditmaal.

Als je dit soort vissen met deze kwaliteit voor deze prijs kunt kopen, dan moet je niet twijfelen, dan moet je toehappen vooraleer het te laat is.

Tenslotte wil ik iedereen bedanken die gisteren zijn geweest, het was een fijne dag. Ik hoop dat jullie er ook van genoten hebben.

De volgende 2 weken zal ik gesloten zijn, maar zoals altijd kan je me dagelijks volgen via mijn nieuwsitems. Zaterdag vertrek ik samen met Ben naar Japan om het gevecht aan te gaan met diegenen die altijd afgeschilderd worden als heiligen…maar dat eigenlijk wolven zijn in schaapsvacht…hahaha

Speciale vermelding

Interkoi zal gesloten zijn op zondag en zaterdag 27 en 28 februari en op 5 en 6 maart. Ik zal terug open zijn op zaterdag 12 maart. Vandaag zal ik aanwezig zijn van 10.00 tot 12.00 uur.

De koi die nu in promotie staan zullen vanaf deze avond verdwijnen en de prijs die nu vermeld staat, zal NIET meer van toepassing zijn. De promotie is er enkel op gericht om centjes te verzamelen voor de komende inkopen in Japan. Mensen denken nog altijd dat ik bakken met geld verdien door de verkoop van koi...ze moesten eens weten...

Meer afbeeldingen

Ik verwachtte eigenlijk niemand: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240