Jaarlijkse Bedankingsdag

Jaarlijkse Bedankingsdag

Ik noem het altijd opendeurdag, maar eigenlijk is het dat niet. Het is in principe meer een dag waarop ik de klanten van het afgelopen jaar bedank voor hun ondersteuning van Interkoi.

Het is een dag van gezelligheid, het samenkomen van klanten die elkaar leren kennen, en als er iets verkocht wordt op deze dag...fijn, maar het is een surplusse en geen must.

AANVANG: VANAF 11.00 UUR

Daarom dat ik ook via deze weg ook alle andere klanten die NIET aanwezig zijn wil bedanken, want nogmaal, zonder jullie is Interkoi niets. Ik zal me dan ook inzetten om mijn werk zo goed mogelijk te blijven doen in de toekomst.

Iedereen die zich heeft ingeschreven heeft een waardebon ontvangen, die ze kunnen verzilveren tijdens deze dag. Wij geven er de voorkeur aan dat je even aangeeft of je een bepaalde koi op deze dag wil aankopen of niet. Op deze manier kunnen wij eventuele voorbereidingen treffen, zodat alles ordelijk kan verlopen.

Voor de aanwezige kinderen is er een speciale verrassing voorzien, en ja, een verrassing moet geheim blijven. Heel plezierig voor de allerkleinsten, en de wat oudere kinderen zullen zich ook best kunnen amuseren. Zoals vermeld zal de catering verzorgd worden door ETM catering.

Het zullen dus weer drukke dagen worden met veel voorbereidend werk. Zaterdag 11 januari zal ik wel om 14.00 uur sluiten zodat ik alles klaar kan maken voor de zondag. Gelieve hier rekening mee te houden !

Wat betreft het parkeren: ik weet dat het misschien vervelend is, maar gelieven de parkeerplaats te gebruiken die voorzien is bij het zwembad, teneinde de buren niet te vervelen. Zie bijgevoegde kaart. Het is een kleine wandeling, maar daar is nog niemand van dood gegaan.

Wat betreft de catering staat er het volgende op het menu:

mini sandwich gerookte zalm | kruidenmayonaise
perzik gevuld met vismousse | zalm, tonijn
notenbroodje roombrie | appel, gekarameliseerde walnoot
wrap rosbief | rucola, pepersaus

Mediterrane pastasalade | olijven, gem. tomaatjes
aardappelsalade
wortel-witte koolsalade | appeltjes

cocktailsaus
stokbrood wit
stokbrood meergranen
kruidenboter

speculoosmousse
caramelsaus | chocolade

Ik zal de ganse week werk hebben om alles in orde te brengen, want tenslotte doe ik nog altijd alles alleen, maar ik beloof je dat het in orde komt. Tot zondag.

EXTRA

Ik wil nog even de mensen bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om de droom van Ben mogelijk te maken. Al zijn koi werden gisteren verkocht, zodat hij zijn droomkoi kon aankopen. Ik ben blij voor hem, en ik weet zeker dat hij jullie bijzonder dankbaar is.

Meer afbeeldingen

Jaarlijkse Bedankingsdag: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

9 reacties

Ronny V

555


Johnny

555


KONDHO

555

ben.

555


Johan D

555

interkoi

555


Wim DW

555

interkoi

@Wim DW 555

Johan

@Wim DW 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml